Υπέροχη μαμά η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρώτη βόλτα της ηθοποιού με το μωρό και το σύντροφό της


Υπέροχη μαμά η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρώτη βόλτα της ηθοποιού με το μωρό και το σύντροφό της


Διαφ.


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, αποκτώντας ένα γιο με το σύντροφό της, Νίκο Ραϊκό, και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός, όπως κάνει γνωστό μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, περνάει πολύ χρόνο με το μωρό της στο σπίτι. Το Σάββατο (30/3) η όμορφη οικογένεια αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το καρότσι.

Η ηθοποιός απαθανάτισε την όμορφη αυτή στιγμή και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στο instagram. Η χαρά στο πρόσωπο της Αντιγόνης Κουλουκάκου επιβεβαιώνει το πόσο πολύ έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα μαζί με τον σύντροφό της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βόλτα με το μωρό της

Ξετρελαμένη με τον μπέμπη της η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το ταξίδι προς την μητρότητα είναι ξεχωριστό και μοναδικό»

Από την περασμένη Παρασκευή (8/3), η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι και επισήμως μανούλα, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ράικο.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο, με το οποίο ευχαρίστησε τους ακολούθους της για όλα τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δέχτηκε ενώ μίλησε για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και τα συναισθήματά της.

«Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει… Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι αυτό το ταξίδι προς τη μητρότητα είναι διαφορετικό, ξεχωριστό και μοναδικό για κάθε μία από εμάς, όπως είμαστε και εμείς ξεχωριστές και μοναδικές. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που διαρκεί. Σίγουρα, αν καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και λέγαμε τις ιστορίες μας, τουλάχιστον εγώ, οι γυναίκες που γνώρισα, ώσπου να γίνω και εγώ μανούλα, όλες είχαμε μια διαφορετική ιστορία να διηγηθούμε στην άλλη.

Ο κοινός μας παρονομαστής ήταν ότι στο τέλος όλες τα καταφέραμε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ήταν για όλες το ίδιο εύκολα ή το ίδιο δύσκολα… Είναι ένα διαφορετικό ταξίδι για την κάθε μία από εμάς. Δεν μπορώ να συμβουλεύσω, δεν είμαι της συμβουλής, είναι πολύ προσωπικά αυτά τα πράγματα. Το κοινό μας είναι ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Πρέπει να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα πάρει», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.


Πηγή