Στιγμές χαράς για Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκο Ευαγγελάτο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για το χευγάρι


Στιγμές χαράς για Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκο Ευαγγελάτο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για το χευγάρι


Διαφ.


Διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, με μια εξόρμηση στο νησί της Ύδρας.

Το ζευγάρι, αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε την Ύδρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να «γεμίσει τις μπαταρίες» από την απαιτητική του καθημερινότητα.

Δείτε επίσης: «Πόσο όμορφη και χωρίς πολλά πολλά»: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει «γυμνή» στα 55 της και τα σχόλια πέφτουν «βροχή»

Δεν κρύφτηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Απάντησαν δημόσια για το μονόπετρο στο χέρι της τραγουδίστριας

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν προ εβδομάδας στη Ρώμη και, μάλιστα, έγιναν θέμα συζήτησης εξαιτίας του μονόπετρου, που βρέθηκε στο χέρι της τραγουδίστριας.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα, που έκαναν λόγω και για πρόταση γάμου από τον ηθοποιό στην τραγουδίστρια. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου (30/3) μέσα από την εκπομπή I Love Σουκου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το μονόπετρο που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού οι οποίοι της μετέφεραν ότι δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου, αλλά για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης. Ο ηθοποιός ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που ήταν δίπλα του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.


Πηγή