Διπλή τραγωδία στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Νεκρές και οι δύο γυναίκες


Διπλή τραγωδία στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Νεκρές και οι δύο γυναίκες


Διαφ.


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα 01/04 στη Βέροια με αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε στάση λεωφορείου. Υπενθυμίζεται ότι στη στάση λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας απέναντι από το γήπεδο περίμεναν δύο γυναίκες, μια περίπου 65 ετών και μια 20χρονη κοπέλα, οι οποίες δυστυχώς σκοτώθηκαν.

Η 65χρονη γυναίκα κατέληξε σχεδόν αμέσως, ενώ η 20χρονη έδινε μάχη για την ζωή της στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε την μεγαλύτερη γυναίκα και την παρέσυρε αρκετά μέτρα, ενώ το αυτοκίνητο κατέληξε στην αυλή ενός σπιτιού.

Διαβάστε ακόμη: Βέροια: Τραγωδία στην άσφαλτο με μια νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μια γυναίκα στην αυλή της οποίας κατέληξε το αυτοκίνητο βρήκε την 68χρονη αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα.

Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Διπλή τραγωδία στην Βέροια

Τραγωδία στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Πληροφορίες για νεκρή γυναίκα

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Βέροια κάνουν λόγο για μια γυναίκα σε πολύ σοβαρή κατάσταση και άλλες αναφέρουν ότι η μία από τις δύο είναι νεκρή.

Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στο στέγαστρο στάσης λεωφορείων

Στο σημείο περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε, τραυματίζοντας τη μία θανάσιμα.
Μάλιστα από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η μια γυναίκα, 60 ετών περίπου, «απογειώθηκε» κυριολεκτικά και περνώντας ανάμεσα από την πέργκολα παρακείμενης κατοικίας, κατέληξε στο τσιμέντο της αυλής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής, υποστηρίζει ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το ατύχημα.

Τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Βέροιας η οποία βρίσκεται στο σημείο. Στο σημείο κατέφθασε και δύναμη της Πυροσβεστικής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τις δυο γυναίκεςς και τις μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Η κατάσταση της μιας τραυματία κρίνεται σοβαρή.


Πηγή