Θρίλερ στην Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρή 45χρονη 2 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό της – Ήταν μητέρα δύο αγοριών


Θρίλερ στην Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρή 45χρονη 2 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό της – Ήταν μητέρα δύο αγοριών


Διαφ.


Οι Αρχές στην Εύβοια ερευνούν τις συνθήκες του μυστήριου θάνατου μίας γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή 2 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό της. Αφήνει πίσω δύο μικρά δίδυμα αγοράκια.

Το όχημα της γυναίκας βρέθηκε εκτός οδοστρώματος 1 χιλιόμετρο έξω από την Καστέλλα Ψαχνων, ενώ η ίδια εντοπίστηκε μέσα στα αίματα 2 χλμ μακριά από αυτό. Το ΙΧ δε ήταν χτυπημένο όπως εάν είχε προηγηθεί σφοδρή σύγκρουση.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε αποθήκη – Ο οδηγός πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με το tvstar.gr οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να βρουν το άτομο ή τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα, ακολούθησαν μία γραμμή αιματος, που τους οδήγησε στο πτώμα της 45χρονης.

Νεκρή ενετοπίστηκε γυναίκα στην Εύβοια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον θάνατό της οδήγησαν σε ανάληψη της υπόθεσης από την Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ η γυναίκα αφήνει πίσω της δύο δίδυμα αγοράκια, 10 ετών, τα οποία μάλιστα δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον πατέρα τους, καθώς πέθανε από παθολογικά αιτια όταν η 45χρονη ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος.

Τότε είχαν κληθεί ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το Χαμόγελο του Παιδιού για να την στηρίξουν ψυχολογικά.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το Χαμόγελο του Παιδιού είναι δίπλα στα δύο αγοράκια. Αναμένονται οι αποφάσεις των εισαγγελικών αρχών για το μέλλον των παιδιών.

Μυστήριο στην Καρδίτσα: Η 85χρονη που βρέθηκε χωρίς κεφάλι είχε πεθάνει πριν την κατασπαράξει το άγριο ζώο

Νεότερες αποκαλύψεις για την 85χρονη που βρέθηκε ακέφαλη στο Καταφύλλι Καρδίτσας, θέλουν τη γυναίκα να είχε πεθάνει προτού την κατασπαράξει άγριο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μακροσκοπικη εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην ηλικιωμένη, προκύπτει ότι η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν την φάει άγριο ζώο.

Το άγριο ζωο, το οποίο πιθανότατα ήταν λύκος – πριν μερικές μέρες λύκος της είχε φάει μια κατσίκα, σύμφωνα με κατοίκους – της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. Ενώ, σύμφωνα με κατοίκους, η περιοχή έχει λύκους.

Ωστόσο, θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σημειωτέον, η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης, για αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν, αλλά το πολύ ένα 24ωρο πριν.


Πηγή