Άγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό – Τι προδίδουν οι φωτογραφίες του ζευγαριού


Άγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό – Τι προδίδουν οι φωτογραφίες του ζευγαριού


Διαφ.


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της άγριας γυναικοκτονίας 28χρονης γυναίκας από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της έξω από Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, o 38χρονος είχε να εμφανιστεί στο σπίτι που έμενε άλλοτε με την Κυριακή, εδώ και ένα μήνα. Το ενοικιαστήριο ήταν στο όνομα της κοπέλας, αλλά πριν από 3 μήνες ζήτησε αλλαγή ονόματος στο μισθωτήριο ο 38χρονος.

Επίσης, ο δολοφόνος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα με βιαστικές κινήσεις και κρατούσε μια βαλίτσα, οδηγώντας τις αρχές στην υπόθεση ότι ήταν προσεχεδιασμένη η δολοφονία.

Διαβάστε: Άγιοι Ανάργυροι: Εισαγγελική παρέμβαση για τη γυναικοκτονία – Υπό διερεύνηση τυχόν ευθύνες αστυνομικών

Το Αστυνομικό Τμήμα είχε μέσα δυο αξιωματικούς μόνο όταν δολοφονήθηκε η 28χρονη

Μόλις δυο αξιωματικοί υπήρχαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο ΑΤ για να καταγγείλει τον 39χρονο, μέσα βρίσκονταν μόλις δυο αξιωματικοί. Την ίδια ώρα ένας σκοπός υπήρχε στο σημείο και μάλιστα μόλις 20 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή.

Μάλιστα, ο σκοπός επενέβη αφότου ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και είχε πέσει στο έδαφος, κλωτσώντας μακριά το μαχαίρι…

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού

Ερώτημα προκαλούν στις αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση οι φωτογραφίες που αναρτούσε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, αγαπημένο και ενωμένο παρουσιαζόταν το ζευγάρι στους Αγίους Ανάργυρους που συγκλόνισε την κοινωνία. Είχαν προχωρήσει σε μια σειρά από αναρτήσεις με μηνύματα αγάπης, εκφράζοντας έτσι τον… έρωτα τους. Η 28χρονη, είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις της πως «νιώθει τυχερή» και πως δεν τους εμποδίζει τίποτα από το να βγουν για μια βόλτα, με την φωτογραφία που ακολουθεί αυτή τη λεζάντα να την βρίσκει χαμογελαστή και χαρούμενη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο δράστης των Αγίων Αναργύρων εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό


Πηγή