Survivor 2024 spoiler 03/04: Σε δύσκολη θέση οι παίκτες – Πήρε αναγκαστικά την μεγάλη απόφαση ο Ατζούν Ιλιτζαλί!


Survivor 2024 spoiler 03/04: Σε δύσκολη θέση οι παίκτες – Πήρε αναγκαστικά την μεγάλη απόφαση ο Ατζούν Ιλιτζαλί!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 03/04: Ξέφυγε η κατάσταση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2024 με την Χριστόφορο Ταξίδη και τον Φάνη Μπολέτση να έρχονται σε κόντρα δίχως προηγούμενο.

«Βλακάκο» χαρακτήρισε τον Φάνη ο Χριστόφορος και τα αίματα άναψαν σε έναν τσακωμό άνευ προηγουμένου. Τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες, γιατί πίσω από αυτές οι χαρακτηρισμοί αυτοί και ακόμα χειρότεροι ακούγονται σε καθημερινή βάση. Άλλωστε ανάλογο περιστατικό σας αποκαλύψαμε και χτες με πρωταγωνιστές την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πάμε όμως παρακάτω. Ποια είναι η έκτακτη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που φέρνει σε δύκολη θέση τους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών; Και όχι, δεν είναι το πρώτο Survivor που έχουμε τόσους πολλούς και έντονους τσακωμούς. Τι έχει συμβεί πίσω από τις κάμερες; Μόνο η παραγωγή, οι παίκτες, ο Γιώργος Λιανός και ο Ατζούν Ιλιτζαλί τα γνωρίζουν ακριβώς.

Survivor 2024 spoiler 03/04: Σε δύσκολη θέση οι παίκτες - Πήρε αναγκαστικά την μεγάλη απόφαση ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Survivor 2024 spoiler 03/04: Η αναγκαστική απόφαση που πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Βλέποντας λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης να καταρρέουν ο Τούρκος παραγωγός του Survivor πήρε την απόφαση να βγάζει προς τα έξω τους τσακωμούς αυτούς, μπας και δει καμιά άνοδο, με τον προβληματισμό στον ΣΚΑΙ να είναι έντονος. Γι’ αυτό και χτες ακούσαμε το «βλακάκο», ενώ βλέπουμε και τις αποχωρήσεις παικτών από τα συμβούλια του νησιού να προβάλλονται κανονικά.

Μην νομίζετε πως τα περασμένα χρόνια δεν είχαμε ανάλογα περιστατικά, αλλά είχαμε νούμερα οπότε τα έκοβαν για να μην εκθέσουν τους παίκτες των δύο ομάδων.

Δείτε χαρακτηριστικά τον χθεσινό τσακωμό (02/04) ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Χριστόφορο Ταξίδη:


Πηγή