Θρήνος στο καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Γιώργος Καραγιάννης, ο μεγαλύτερος παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων


Θρήνος στο καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Γιώργος Καραγιάννης, ο μεγαλύτερος παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων


Διαφ.


Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καραγιάννης, ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων. Ιδιοκτησία της εταιρείας είναι τα γνωστά μας ΚΑΠΑ Studios, εκεί όπου γυρίζονται σήμερα πολλές σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές για τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις με τον θάνατο του μικρού Εμίλ – Εντοπίστηκαν δαγκώματα από ζώα στο κρανίο

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε σχετικά στον αέρα του Πρωινό: «Είχε μια απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης, έχασε τον πατέρα του Γιώργο Καραγιάννη. Ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς που ξεκίνησε με ταινίες, βιντεοταινίες και τηλεόραση. Ήταν μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Στα βήματά του, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, δουλεύει ο γιος του, Γιάννης Καραγιάννης. Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Καραγιάννη».

Ο Γιώργος Καραγιάννης υπήρξε εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τέχνης.

Απεβίωσε ο γνωστός παραγωγός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Νίκος Καλαντζάκος – «Καλό ταξίδι μαέστρο, σε περιμένει ο Λαυρέντης»

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός συνθέτης και πιανίστας Νίκος Καλαντζάκος, χθες Τρίτη 2/4, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η σελίδα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι μαέστρο, σε περιμένει ο Λαυρέντης να ενορχηστρώσεις τα τραγούδια του».

Δείτε επίσης: Σπαράζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Δεν πρόλαβα να πω στον πατέρα μου όσα ήθελα» – Η ανάρτησή της για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη

Από πλευράς του, ο Διονύσης Τσακνής έγραψε: «Ο φίλος, ο κουμπάρος, ο συνεργάτης, ο δάσκαλος (με τον υπέροχο τρόπο του) για όλους εμάς της μουσικής οικογένειας, έκανε το τελευταίο … αστείο του. Μας άφησε μόνους και λιγότερους. Νικολή μας να είσαι σίγουρος πως θα σταθούμε όλοι μας δίπλα στον Τονίνο και τη Διονυσία».

Εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Διονύση Τσακνή, ο Νίκος Καλαντζάκος είχε συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γιώτα Νέγκα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ο γνωστός συνθέτης Αντώνης Μιτζέλος έγραψε: «Έφυγε από την ζωή ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδος, ένας καλός άνθρωπος. Ο Νίκος Καλαντζάκος. Εξαιρετική ψυχή και καταπληκτικός πιανίστας. Συνεργαστήκαμε σε πάμπολλες δουλειές και για πολλά χρόνια. Σοβαρός, ευγενέστατος, αλάθητος, ευφάνταστος και με υψηλή μουσική ευαισθησία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι στο φως».


Πηγή