Survivor 2024 trailer 03/04: Στα χέρια Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός – «Θα σε χτυπούσα – Τι λες ρε μαλ@@@;»


Survivor 2024 trailer 03/04: Στα χέρια Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός – «Θα σε χτυπούσα – Τι λες ρε μαλ@@@;»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 03/04: Πραγματικό… χάος επικρατεί στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα όριά τους και την κατάσταση να αρχίζει να ξεφεύγει ανάμεσά τους, κάτι που φαίνεται, είτε στις παραλίες είτε στο στίβο μάχης, ακόμη και στο συμβούλιο του νησιού.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με το trailer, ξεκινά με το νέο… κεφάλαιο της κόντρας ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή, με την πρώτη να αναφέρεται στην ανηθικότητα και την ανανδρία του δεύτερου, αλλά δεν είναι και ο μόνος, που βρίσκεται στο στόχαστρό της. Κι αυτό, γιατί επιτίθεται και στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία επισημαίνει πως η Ασημίνα δε θα έπρεπε να μιλά για ηθική από τη δική της πλευρά, με τον Τζέιμς νωρίτερα επίσης να αναφέρεται στη Σταυρούλα.

Λίγο αργότερα, η κάμερα πιάνει τον Σταμάτη Ταλαδιανό να φωνάζει στον Γιάννη Περπατάρη να πέσει κάτω, στη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος ασυλίας, κάτι που κάνει έξαλλο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος του ζητά το λόγο σε πολύ έντονο ύφος. Η διαμάχη τους συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι δύο άνδρες και πάλι υψώνουν πολύ τους τόνους και η κατάσταση μοιάζει να αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Δείτε το trailer:

Survivor 2024 spoiler: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Ρία Κολοβού

Survivor 2024 spoiler: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά το Survivor 2024 για το φινάλε του αφού φτάνουμε σιγά σιγά στο πάρτι της ένωσης! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι νέες προσθήκες έχουν τελειώσει και ότι οι παίκτες ετοιμάζονται να ζήσουν από κοινού στην ίδια παραλία.

Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα στο πάρτι της ένωσης αναμένεται να τραγουδήσει η Ήβη Αδάμου, ενώ το παρων θα δώσουν και οι Μάριος Πρίαμος και Τάκης Καραγκούνιας, μετά από ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει στο περσινό Survivor. Ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο δεν θα ταξιδέψουν μόνοι.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όταν και μας θύμισε ότι στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει η Ρία Κολοβού, για ένα και μόνο επεισόδιο. Ο λόγος; Μα φυσικά καθώς πέρσι κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού, επομένως θα δώσει και φέτος το παρών για λίγες μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Αρχίζουμε και μετράμε σιγά σιγά αντίστροφα για το πάρτι της ένωσης.

Δείτε ακριβώς το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr


Πηγή