Κέρκυρα: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με μαθητή που μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό


Κέρκυρα: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με μαθητή που μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό


Διαφ.


Άγρια αιματηρή συμπλοκή διαδραματίστηκε νωρίτερα σήμερα σε πλατεία της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα τρία άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα, να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι δυο ανήλικοι και ένας ενήλικος έχουν μεταφερθεί στα επείγοντα του νοσοκομείου της Κέρκυρας μετά από την συμπλοκή που έγινε στην πλατεία Σαρόκο της πόλης.

Δείτε επίσης: Μαρτυρίες σοκ για την επίθεση του Γεωργιανού σε σχολείο της Αθήνας: «Υπήρχαν παντού αίματα στο πάτωμα… Εγώ είχα αρχίσει να κλαίω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαπληκτισμος ανηλίκων που πήρε διαστάσεις και εξελίχθηκε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραβήξει μαχαίρι.

Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης τραυμάτισε δύο ανήλικους καθώς και έναν 50χρονο, ο οποίος μπήκε στη μέση προκειμένου να τους χωρίσει.

Οι τραυματίες φέρουν αμυχές και μερικά βαθύτερα τραύματα, αλλά δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους.

Πριν από λίγο οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα

Αγία Παρασκευή: Συμμορία ανήλικων χτύπησαν 13χρονο – Τον απείλησαν με μαχαίρι

Δεν σταματούν να απασχολούν την εγχώρια επικαιρότητα τα περιστατικά βίας από ανήλικους.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στην Αγία Παρασκευή, όπου μια ομάδα πέντε νεαρών πλησίασε μια παρέα ανηλίκων, στις 19:30 του Σαββάτου 23 Μαρτίου, επί της λεωφόρου Μεσογείων 346 και αναίτια επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 13χρονο.

Στη συνέχεια, και πάλι με απειλή μαχαιριού, προσπάθησαν να πάρουν τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι που δεν κατάφεραν και στη συνέχεια το έσκασαν.

Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι χτύπησαν 13χρονο

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για απλές σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή.


Πηγή