Ξεσπά η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση»


Ξεσπά η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση»


Διαφ.


H Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τις εμφανίσεις της αλλά και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το έχει δεδομένο»

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τις αντιδράσεις που είχε δεχθεί αλλά και την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε.

«Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν.Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές», είπε.

Ωστόσο, «δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Για τις εμφανίσεις της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται στη στο Sfigga, μίλησε και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη δουλειά.

Αρχικά δήλωσε ότι : «Το Σάββατο 6 Απριλίου είναι το επόμενο live μας στο Sfigga. Μπορώ να εγγυηθώ ότι ο κόσμος θα σηκωθεί και θα χορεύει πολύ σύντομα από την έναρξη του live».

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει.

Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα επειδή έπαθε θερμοπληξία από τη ζέστη», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το ξεκαθάρισε για την Παπουτσάκη ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν ξέρω πώς το σκέφτηκαν, ήρθα σε δύσκολη θέση»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Πέμπτης (14/3) και αναφέρθηκε σε αρκετά, σχετικά με την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Αφορμή στάθηκε ένα ντουέτο που είχαν κάνει μαζί για τα Madwalk και έκτοτε δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Η απάντηση του τραγουδιστή στις φήμες για την Παπουτσάκη

«Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ ότι κάνεις μια συνεργασία και ξαφνικά οι δύο άνθρωποι έχουν σχέση. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται σε αυτό. Να γράψουν κάτι χωρίς να έχουν κάτι δεδομένο. Πολλές φορές γράφουν κάτι που έχουν μια βάση. Τώρα δεν ξέρω πώς το σκέφτονται.

Δεν είναι ανόητο αν όχι επαγγελματικό; Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα όχι που ισχύουν αλλά έχει πει κάποιος και να διαρρεύσει ακριβώς η άποψή του. Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση όπως και την Κατερίνα γιατί έχουμε και παιδιά. Έχουμε δει να γράφονται για κάποιους ανθρώπους και μετά βγαίνουν φωτογραφίες. Αλλά για εμάς δεν υπήρχε καμία ένδειξη και ήταν λίγο περίεργο».


Πηγή