Συνεχίζονται οι προειδοποιήσεις για θερμούς «εφιάλτες» από τον Τάσο Αρνιακό: Έντονη ανησυχία για τις υψηλές θερμοκρασίες (video)


Συνεχίζονται οι προειδοποιήσεις για θερμούς «εφιάλτες» από τον Τάσο Αρνιακό: Έντονη ανησυχία για τις υψηλές θερμοκρασίες (video)


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός ενημέρωσε ότι ναι μεν έχει πέσει ο υδράγυργος , όμως η θερμοκρασία διαμορφώνεται στους 24 – 25 βαθμούς Κελσίου, 5 βαθμούς πάνω από το κανονικό. Μας προτρέπει να οπλιστούμε με υπομονή, γιατί στην Αττική, η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, χωρίς υποψία συννεφιάς.

Δείτε επίσης: Ανάμεικτα συναισθήματα με την τελευταία ενημέρωση του Τάσου Αρνιακού: «Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη, αλλά μέχρι τα μέσα Απριλίου…»

Ο έμπειρος μετεωρολόγος γέλασε στο σκεπτικό βροχής, γιατί βροχοπτώσεις εάν είναι να δούμε θα είναι από το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Τέλος, το σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι καυτός, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 27 με 28 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Θερμός «εφιάλτης» από τον Τάσο Αρνιακό: Χτυπά «κόκκινο» ο υδράγυρος – Που θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου (video)

Καιρός: Με κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα (2/4), σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό με την θερμοκρασία να ξεπερνά ακόμα και τους 31 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα με τις μη φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες φαίνεται να ολοκληρώνεται σήμερα, αφού από την Τετάρτη αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τους ανέμους να γυρνούν σε βορειάδες.

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για την εξέλιξη του καιρού:


Πηγή