Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αποθήκη με ελαστικά στη Χαλκηδόνα


Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αποθήκη με ελαστικά στη Χαλκηδόνα


Διαφ.


Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Απριλίου, στον δήμο Χαλκηδόνος, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι επισκεπτόταν με την 10χρονη κόρη του χώρους παροχής ερωτικού μασάζ

Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, μία αποθήκη με παλιά ελαστικά τυλίχθηκε στις φλόγες περίπου στις 2:00.

Από την πυρκαγιά, για την κατάσβεση της οποίας επιχείρησαν έξι στελέχη της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημίες. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τραγωδία στο Παγκράτι: Ξέσπασε φωτιά σε πολυκατοικία – Νεκρή μία ηλικιωμένη

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Φανουρίου στο δήμο Αθηναίων και ειδικότερα στο Παγκράτι.

Φωτιά στο Παγκράτι

Δείτε επίσης: Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Δραματικές στιγμές για 3η συνεχή μέρα – Εκκενώνεται το καταφύγιο «Σαρακατσάνα» (video)

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στο Παγκράτι και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας, ηλικίας 78 ετών. Στο σημείο έφτασαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φονική πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη: Στους 29 οι νεκροί – Προηγήθηκε έκρηξη σε νυχτερινό κεντρό (video)

Τραγικός ο απολογισμός για τη φονική πυρκαγιά που σημειώθηκε νωρίτερα στην Τουρκία, καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κτήριο 16 ορόφων στην Κωνσταντινούπολη.

Μέχρι στιγμής όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, από τους τρεις σοβαρά τραυματίες που νοσηλεύονταν, υπέκυψαν οι δυο, ανεβάζονταν τον αριθμό των νεκρών σε 29.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, και προηγήθηκε έκρηξη δίπλα στη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο που ονομάζεται Masquerade, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου 16 ορόφων, το οποίο ήταν υπό ανακαίνιση και κλειστό για το Ραμαζάνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα περισσότερα από τα θύματα είναι εργαζόμενοι οι οποίοι έκαναν εργασίες ανακαίνισης, ενώ άγνωστα είναι τα αίτια της έκρηξης που προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά μεγάλωνε, το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν μέσα. Κατόπιν ειδοποίησης, στο σημείο έσπευσαν πολλοί πυροσβέστες, ασθενοφόρα και ιατρικά συνεργεία.

BREAKING: At least 27 killed in a fire at a nightclub undergoing repairs in Istanbul, Turkey, state media reports

https://t.co/jqoL35EKlu

— Insider Paper (@TheInsiderPaper) April 2, 2024
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια με δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε από την πλευρά του ότι έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 5 άτομα και η έρευνα ανατέθηκε σε 3 εισαγγελείς.

Ο πρόεδρος Ερντογάν ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή για τα όσα συμβαίνουν.


Πηγή