Survivor 2024 spoiler 04/04: Το έπαθλο επικοινωνίας είναι για σένα. ΠΑΜ! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε – Οριστικό


Survivor 2024 spoiler 04/04: Το έπαθλο επικοινωνίας είναι για σένα. ΠΑΜ! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε – Οριστικό


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 04/04: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία και το Athensmagazine.gr σας έχει απο νωρίς το νικητή του επάθλου. Οριστικό spoiler.

Τελευταία θα έχετε διαπιστώσει και εσείς πως οι πρώτες πληροφορίες, σ’όλα τα sites και σελίδες, πέφτουν έξω. Κι αυτό διότι οι ποινές μέσα από την παραγωγή είναι βαριές και ότι διαρρέεται δεν είναι πάντα αληθές. Εμείς σας μεταφέρουμε ότι φτάνει στα γραφεία μας, μέχρι να φτάσει το οριστικό spoiler προς το απόγευμα της ημέρας προβολής του επεισοδίου, που ποτέ δεν πέφτει έξω.

Πάμε λοιπόν να σας μεταφέρουμε και τις πληροφορίες που έχουμε για το σημερινό (04/04) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 2024. Ποια ομάδα θα το κερδίσει; Κόκκινοι ή μπλε; Τι αναφέρει το αρχικό spoiler που έχει διαρρεύσει.

Survivor 2024 spoiler 04/04: Οριστικό το μπαμ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 2024 spoiler 04/04: Ποια ομάδα έχει το πραβάδισμα για τη νίκη στο έπαθλο της επικοινωνίας;

Πάμε λοιπόν στην υπόθεση του συγκεκριμένου άρθρου. Διάσημοι και Μαχητές, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν υπέροχο και πρωτότυπο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στη μπλε ομάδα είναι αρκετά κακό, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Την Τετάρτη είδαμε την τεράστια ανατροπή που κατάφεραν οι Κόκκινοι. Ο τρόπος που κέρδισαν οι Διάσημοι την 4η ασυλία δίνει τεράστια ώθηση ψυχολογίας. Αυτό αυτόματα τους κάνει και το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Οι Μαχητές είναι δυνατή ομάδα, όμως έχει να σκέφτεται περισσότερο από τους Κόκκινους τη μάχη της μονομαχίας. Κι αυτό διότι η θέση της καλύτερης παίκτριάς τους κινδυνεύει. Και μιλάμε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν είναι και σε καλή ψυχολογία. Με την ευκαιρία μπορείτε να δείτε εδώ ποια παίκτρια αποτελεί το φαβορί για να αποχωρήσει.

Το spoiler είναι πλέον οριστικό και οι Κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor 2024 spoiler 04/04: Οριστικό το μπαμ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας


Πηγή