Καλοκαίρι τέλος από τον Τάσο Αρνιακό – «Από 10 Απριλίου και μετά περιμένουμε…» (video)


Καλοκαίρι τέλος από τον Τάσο Αρνιακό – «Από 10 Απριλίου και μετά περιμένουμε…» (video)


Διαφ.


Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Παρασκευή (5/4), με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η έντονη ανομβρία που προβληματίζει θα παραμείνει, ενώ από το τέλος της επόμενης εβδομάδας προβλέπεται μεταβολή του καιρικού σκηνικού με βροχές, όπως επεσήμανε.

Θερμό «σφυροκόπημα» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο – «Θα παραμείνουν στην χώρα μέχρι και την Κυριακή» (video)

Καιρός: Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες με θερμοκρασίες… Μαΐου, σύμφωνα με το μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, θα δίνουν μια εξαιρετική διαύγεια στον ουρανό. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Όλες τις ημέρες η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα. Ενδεικτικά στην Αθήνα σήμερα η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι στους 25 βαθμούς Κελσίου, όταν η κανονική τιμή για τις αρχές Απριλίου είναι 19 βαθμοί. Λίγο η θερμοκρασία θα ανέβει την Κυριακή, στην Αθήνα θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Από την Δευτέρα ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο και θα πέσει λίγο η θερμοκρασία. Βροχές θα έχουμε από Δευτέρα και Τρίτη στην Κύπρο.


Πηγή