Στάθης Αγγελόπουλος για ομοφυλόφιλους: «Να κάνουν ότι θέλουν στα κρεβάτια τους – Δεν είναι σωστό το παιδί να μεγαλώνει με δύο άντρες» (video)


Στάθης Αγγελόπουλος για ομοφυλόφιλους: «Να κάνουν ότι θέλουν στα κρεβάτια τους – Δεν είναι σωστό το παιδί να μεγαλώνει με δύο άντρες» (video)


Διαφ.


Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του τραγουδιστή για το πρόβλημα υγείας του.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος για την τεκνοθεσία μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών, δηλώνεις υπέρ ή κατά;

Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, ναι το καταλαβαίνω. Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουνε. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες.

Στάθης Αγγελόπουλος για ομοφυλόφιλους: «Να κάνουν ότι θέλουν στα κρεβάτια τους - Δεν είναι σωστό το παιδί να μεγαλώνει με δύο άντρες» (video)

Αν ο γιος σου, σου δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, πως θα αντιδρούσες;

Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν.

“Στον τοίχο” ο Σπύρος Παπαδόπουλος: “Δεν συνέβη ποτέ στα 20 χρόνια που έκανε την εκπομπή…”

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παράπονο που έχει από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την «δύστροπη» Άντζελα Δημητρίου αλλά και η εκμεττάλευση από την πρώην σύζυγό του. Με την ευκαιρία, δείτε το απωθημένο του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον καλεσμένο που δεν ήρθε ποτέ την εκπομπή του.

«Μιλάμε για ένα μουσικό αφιέρωμα στην τηλεόραση, δεν έχουμε βρει ημερομηνία, δεν έχουμε καταλήξει. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν συνέβη ποτέ στα 20 χρόνια που έκανε την εκπομπή. Υπάρχουν εμπόδια αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτά. Νομίζω ότι είναι άδικο που δεν γίνεται αφιέρωμα στον πατέρα μου.

Η Λαίδη είναι λίγο περίεργη, δύστροπη. Αυτοί οι άνθρωποι που τους έχετε αγαπήσει πολύ, δεν είναι έτσι.

Μου έχει τύχει να απατηθώ αλλά και να απατήσω αλλά στο τέλος της σχέσης. Δεν μπορώ να καταλάβω ότι ζω για τα παιδιά μου, για τον άντρα μου και δεν χωρίζω. Δεν ταιριάζουμε και ακολουθούμε ξεχωριστούς δρόμους και κρατάμε μία ωραία σχέση για τα παιδιά μας.

Η πρώην γυναίκα μου, Μαρία, με εκμεταλλεύτηκε σε όλα τα στάδια και μου έκανε μεγάλη ζημιά!», παραδέχτηκε.


Πηγή