Έχει καλά νέα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Θα απολαύσετε…»


Έχει καλά νέα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Θα απολαύσετε…»


Διαφ.


Καιρός: Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα 5/4: Ασταμάτητη η καλοκαιρία – Σε ποιές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου (video)

Στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, όπως και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και των βορείων Επτανήσων.

Στα πιο ορεινά τμήματα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 24-25 στα δυτικά, στους 24-26 στα βόρεια, στους 26-27 στα ανατολικά, ηπειρωτικά τμήματα και στους 24 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού βορειοδυτικοί έως 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με θερμοκρασία 13-27 βαθμούς Κελσίου, μεταβλητούς ανέμους στον Σαρωνικό.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι βοριάδες που στραφούν σε νοτιάδες έως 3-4 μποφόρ τοπικά.

Καλοκαίρι τέλος από τον Τάσο Αρνιακό – «Από 10 Απριλίου και μετά περιμένουμε…» (video)

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Παρασκευή (5/4), με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η έντονη ανομβρία που προβληματίζει θα παραμείνει, ενώ από το τέλος της επόμενης εβδομάδας προβλέπεται μεταβολή του καιρικού σκηνικού με βροχές, όπως επεσήμανε.


Πηγή