Άγιοι Ανάργυροι: Στη δημοσιότητα το ιδιόχειρο γράμμα του φονιά της Κυριακής – «Τα γ@@@σες όλα γιατί ήθελες επιβεβαίωση – Ήμουν απλά ο μαλ@@@ς ο Θανάσης σου»


Άγιοι Ανάργυροι: Στη δημοσιότητα το ιδιόχειρο γράμμα του φονιά της Κυριακής – «Τα γ@@@σες όλα γιατί ήθελες επιβεβαίωση – Ήμουν απλά ο μαλ@@@ς ο Θανάσης σου»


Διαφ.


Ένα ακόμη ντοκουμέντο για τη γυναικοκτονία της άτυχης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας και προκάλεσε ρίγη στην κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη προς την άτυχη κοπέλα, το οποίο εμπεριέχει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Οργή προκαλούν οι εξηγήσεις που έδωσε ο αστυνομικός για το περιπολικό

Το εν λόγω ντοκοκουμέντο παρουσιάστηκε αποκλειστικά από την εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο γυναικοκτόνος παρουσιάζεται μέσα από το σημείωμά του να είναι ο μοναδικός που λέει την αλήθεια σε αυτήν τη σχέση, ενώ συνεχώς εξαπολύει κατηγορίες εναντίον της Κυριακής.

Αρχικά την κατηγορεί ότι τον είχε απατήσει στο παρελθόν με κάποιον πρώην σύντροφό της και ότι με αυτόν τον τρόπο έσβησε την εμπιστοσύνη του απέναντί της, ενώ απέδειξε κιόλας ότι δεν τον αγάπησε ποτέ.

Αντίθετα, ο δράστης ισχυρίζεται ότι εκείνος ήταν πάντα ειλικρινής και ότι από την πρώτη στιγμή της είπε όλη την αλήθεια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, όπως λέει ότι έπασχε από διπολική διαταραχή και αρχές σχιζοφρένειας και ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Τονίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για την τροπή που πήρε η σχέση τους εξαιτίας των ψεμάτων που του έλεγεκαι των προσπαθειών της να τον προσβάλλει – ενώ εκείνος φροντίζει να επαναλαμβάνει συνεχώς ότι μολονότι η ζωή του δεν ήτα εύκολη, προσπαθούσε διαρκώς να εξελίσσσεται για το καλό της σχέσης τους.

Το σημείωμα του απέναντι στην αδικοχαμένη κοπέλα έκλεισε ως εξής: «Δε θέλω να ξανά κάνεις την οποιαδήποτε κίνησ, δε θέλω να με ακουμπάς και γενικά δε θέλω τίποτα από εσένα […] Να είσαι πάντα καλά αλλά μακριά μου. Κρίμα γιατί σε αγάπησα. Αντίο. Ο μαλ@@@ς, ο Θανάσης σου»

Ακούστε όλοκληρο το ανατριχιαστικό σημείωμα:


Πηγή