Συνεχίζει ο καιρικός «εφιάλτης» – Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (video)


Συνεχίζει ο καιρικός «εφιάλτης» – Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (video)


Διαφ.


Καιρός: Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε στο 48ωρο, που ακολουθεί καιρικά, σχολιάζοντας την καλοκαιρία που επικρατεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ, ο καιρός θα είναι αίθριος για σήμερα Παρασκευή 5/4 και μόνο στα ορεινά της Μακεδονίας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες μικρές μπόρες από το μεσημέρι- απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός. Θερμοκρασία 12-27 βαθμοί Κελσίου

Δείτε επίσης: Έχει καλά νέα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Θα απολαύσετε…»

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός και ασθενείς άνεμοι. Θερμοκρασία 9-25 βαθμοί Κελσίου

Το Σάββατο 6/4 ο καιρός δεν αλλάζει.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρική «καμπάνα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Απολαύστε το… καλοκαίρι για τις επόμενες ώρες – Από βδομάδα έρχεται…»

Ο Τάσος Αρνιακός μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε τον καλό καιρό, που θα επικρατήσει στην χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα, τονίζοντας πως μετά τις εξαιρετικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, η κατάσταση θα δυσχεράνει από την νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, η ζέστη θα επιμείνει έως και την Κυριακή (7/4), όπου πάντως θα ξεκινήσουν να υπάρχουν φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, με παράλληλη μικρή πτώση της θερμοκρασίας από το μελτέμι, που θα επιδράσει με ένταση γύρω στα 6 μποφόρ, ενώ ειδικά από τα μέσα της νέας εβδομάδας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα μας επηρεάσουν καθολικά έως το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι όπου αναφέρεται και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή