«Άνεμος» αλλαγής από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Απ’ τα 28άρια στις καταιγίδες»


«Άνεμος» αλλαγής από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Απ’ τα 28άρια στις καταιγίδες»


Διαφ.


Καιρός: Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο (6/4) στην χώρα μας και μόνο το απόγευμα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε λίγες συννεφιές στα ΒΑ της Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες τοπικές μπόρες στα ορεινά της Δράμας, της Ξάνθης και της Ροδόπης.

Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ και στα πελάγη θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 26 βαθμούς, στα βόρεια από 19 έως 26 και στα νότια τους 23. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 25 βαθμούς και στα ανατολικά τους 23.

Δείτε επίσης: «Καυτά» Μερομήνια: «Καύσωνας διαρκείας στη χώρα πριν το καλοκαίρι…»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός του Σαββάτου 6/4

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί και το βράδυ θα πυκνώσουν οι συννεφιές, αλλά δεν θα έχουμε φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Την Κυριακή, και από τα βόρεια αλλάζει ο καιρός και θα ψυχράνει στα ανατολικά. Έτσι φαινόμενα με βροχές θα έχουμε στην αν. Μακεδονία το πρωί και από το μεσημέρι θα βρέξει κατά τόπους στην Αττική, στις Σποράδες, στην Ευβοια και στην Θεσσαλία, καθώς και την αν. Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Τη Δευτέρα, τα σύννεφα θα κινηθούν ακόμη πιο νότια με κάποια φαινόμενα στην Κρήτη και οι βοριάδες θα έχουν ένταση 7 και 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Τρίτη θα έχουμε ηλιοφάνεια με τους βοριάδες στα 6 με 7 μποφόρ και την Τετάρτη θα επικρατήσουν λίγες αραιές συννεφιές.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από τις 11/4 θα έχουμε κάποια τοπικά φαινόμενα στα ΒΔ ορεινά της χώρας και στις 12/4 η αστάθεια θα είναι μεγαλύτερη στα δυτικά ηπειρωτικά.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, η αστάθεια θα… φουντώσει με αξιόλογες μπόρες και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά.


Πηγή