Επανασύνδεση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνστνατίνο Βασάλο – Το ανακοίνωσαν με μία εικόνα στα social media


Επανασύνδεση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνστνατίνο Βασάλο – Το ανακοίνωσαν με μία εικόνα στα social media


Διαφ.


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους ενώ πρόσφατα ο ίδιος είχε αναφέρει πως θα συνεργαζόταν και επαγγελματικά με την δημοσιογράφο.

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης σε ένα beauty event και μάλιστα έβγαλαν μια κοινλη φωτογραφία μαζί με τον καλό τους φίλο, Φίλιππο Ιωάννου.

Επανασύνδεση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνστνατίνο Βασάλο - Το ανακοίνωσαν με μία εικόνα στα social media

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία και οι δυο επέλεξαν να φορέσουν ένα total black outfit μιας και ήταν και το dress code του glam πάρτι.

«Γιατί μου επιτέθηκες;»: Έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» Κώστας Τσουρός και Κωνσταντίνος Βασάλος (video)

Τον Κώστα Τσουρό φιλοξένησε στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος του ζήτησε τον λόγο για τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του, για το επεισόδιο που ανέβασε στο YouTube.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο που σχολιάζει ως τηλεθεατές τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και τα άκουσε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και γι αυτό, βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει τον λόγο που δέχτηκε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια.

Ο Κώστας Τσουρός κάθισε στον καναπέ του Χαμογέλα και πάλι, από τον οποίο έλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ωστόσο λίγο αργότερα τον κάλεσαν για να ξεκαθαρίσουν.

«Τι έχει γίνει και μου επιτέθηκες;», ρώτησε ο Βασάλος τον Τσουρό για να πάρει την απάντηση: «Ο Κωνσταντίνος επειδή βρίσκεται ωραία στην εκπομπή σας, εδώ δεν τα λέει, τα λέει στο YouTube, αυτό είπα. Είπα ως τηλεθεατής, το δέχομαι».

«Ήταν μια απλή γνώμη που εξέφρασα για τον καθένα, σαν τηλεθεατής. Ο άλλος εκεί που έχεται στο πάνελ, έκανε λες και του έπεσαν τα μαλλιά!», είπε ο Βασάλος.

«Πάντως, ισχύει ότι είχα νεύρα και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος, ανθρώπινο είναι», τόνισε ο Τσουρός.

«Νευρίασα, έστειλα μήνυμα στην Ευρυδίκη μετά από τόσο καιρό που είχαμε να μιλήσουμε», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Πηγή