Survivor 2024 spoiler 07/04: Ανακοίνωση αλλάζει τις ισορροπίες – Ξεκάθαρο προβάδισμα πριν το Πάρτι της Ένωσης!


Survivor 2024 spoiler 07/04: Ανακοίνωση αλλάζει τις ισορροπίες – Ξεκάθαρο προβάδισμα πριν το Πάρτι της Ένωσης!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 07/04: Το Πάρτι της Ένωσης πλησιάζει και το Survivor πια αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Μια πρώτη πληροφορία για την ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες στην 14η εβδομάδα του Survivor έλεγε αρχικά πως θα πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο σας έχουμε ενημερώσει και νωρίτερα πως οι Μπλε δείχνουν να ξεκινούν με το 1-0 αυτή τη σειρά αγώνων.

Survivor 2024 spoiler 07/04: Ποια ομάδα θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται αυτό το προβάδισμα οι Μαχητές να το διατηρούν μέχρι το φινάλε της εβδομάδας και μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της Ιωάννας Τζαβέλα η δυναμική των δύο μονομάχων έχει αλλάξει ξεκάθαρα.

Όσον αφορά τη νέα αποχώρηση, όλα συνηγορούν υπέρ του να φύγει άντρας αυτή τη φορά, αφού οι γυναίκες είναι πλέον ελάχιστες.

Survivor 2024 spoiler 05/04: Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο Τζέιμς Καφετζής και Φάνης Μπολέτσης – Χαοτική κατάσταση στην επιστροφή μετά το αγώνισμα

Survivor 2024 spoiler 05/04: Η κατάσταση στο Survivor γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι δεν είναι δύσκολο να εκτραχυνθεί για τους παίκτες, καθώς οι συνθήκες, όπου καλούνται να ανταποκριθούν, μονάχα εύκολες δεν είναι, με το κάθε περιστατικό να είναι ικανό να ανάψει «φωτιά», σε περίπτωση που υπάρχει ήδη… η σπίθα στις σχέσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι πολύ γνωστό, επίσης, ότι έχει πάντοτε τη δική του στρατηγική, θέλοντας να φτάσει… άβρεχτος μέχρι το πάρτι της ένωσης. Η νέα του κλίκα, που συμπεριλαμβάνει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση φαινόταν αρκετά ισχυρή, μέχρι που ο τελευταίος άρχισε να αλλάζει τα δεδομένα και να… ανεξαρτητοποιείται.

Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό για του λόγου το αληθές, εντοπίστηκε στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, με τον Φάνη να έρχεται σε μεγάλη ένταση με τη Σταυρούλα, ζητώντας της να ξεκουραστεί. Η τελευταία αντέδρασε πολύ έντονα, έχοντας ως υπερασπιστή και τον Τζέιμς, με τις σχέσεις τους να φαίνεται, ότι είναι προβληματικές το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Πηγή