«Τριγμός» με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου – Έρχεται 48ωρο σφυροκόπημα του καιρού (video)


«Τριγμός» με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου – Έρχεται 48ωρο σφυροκόπημα του καιρού (video)


Διαφ.


Καιρός: Την Κυριακή (7/4) θα υπάρξει αλλαγή στο καιρικό σκηνικό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αργότερα από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την βόρεια Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά τόπους.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 28-30 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 27-29 βαθμούς στα βόρεια και στους 23-28 στην νότια Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο δεύτερο μισό της ημέρας. Η θερμοκρασία στους 14-28 βαθμούς Κελσίου και 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν επίσης τοπικές βροχές κατά διαστήματα με την θερμοκρασία να είναι στους 12-28 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα θα επιμείνουν λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στην Κρήτη με σταδιακή βελτίωση των καιρικών συνθηκών από το μεσημέρι. Την Τρίτη θα επικρατήσουν βοριάδες.


Πηγή