Πισωγύρισμα από τον Τάσο Αρνιακό: Ολική ανατροπή του καιρού μέσα στα επόμενα 24ωρα (video)


Πισωγύρισμα από τον Τάσο Αρνιακό: Ολική ανατροπή του καιρού μέσα στα επόμενα 24ωρα (video)


Διαφ.


Καιρός: Με λιακάδες σε όλη τη χώρα και βοριάδες θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (Κυριακή 7/4), με τον καιρό να δείχνει το άσχημο πρόσωπό του και να κάνει πισωγύρισμα, όπως επεσήμανε ο Τάσος Αρνιακός.

Με την ευκαιρία, δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, από το μεσημέρι και μετά αναμένονται νεφώσεις στην ανατολική και βόρεια χώρα, οι οποίες στην πορεία θα εξελιχθούν σε βροχές και καταιγίδες και από το βράδυ θα επεκταθούν δυτικότερα.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε όλη τη χώρα από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

«Λάβα» ο καιρός σε όλη τη χώρα – Που άγγιξε και ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου (video)

Ανοιξιάτικος έως και… καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα, με κύριο χαρακτηριστικό τις υψηλές θερμοκρασίες και τις αραιές νεφώσεις.

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 επικράτησε γενικά ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ την Κυριακή αναμένεται μία σύντομη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββάτου – Έφτασε τους 30 °C η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά
Θερμοκρασίες που έφτασαν τους 30 °C σημειώθηκαν το Σάββατο 06/04/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Τρίκαλα με 30 °C.

«Λάβα» ο καιρός σε όλη τη χώρα - Που άγγιξε και ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου (video)

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββάτου 06/04, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στο Σούνιο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.


Πηγή