Κρήτη: Μία σύλληψη για την μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα


Κρήτη: Μία σύλληψη για την μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα


Διαφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα (07/04) ως υπαίτιος για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί τoυ Σαββάτου, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Δείτε επίσης: Σε πύρινο κλοιό η χώρα από τον Απρίλιο: 72 πυρκαγιές μέσα σε 12 ώρες – Σε κίνδυνο έξι περιοχές λόγω ισχυρών ανέμων (video)

Η σύλληψη του ημεδαπού έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Γιώργος Αμούτζας: Πανικόβλητος έξω από το στούντιο του ALPHA – Άρπαξε φωτιά το αυτοκίνητό του (video)

Ο Γιώργος Αμούτζας, το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου, βρισκόταν στο κτίριο του ALPHA, όπου πραγματοποιούνται τα live του Just The 2 of Us και ενώ το show είχε ήδη ξεκινήσει, κάτι σοκαριστικό συνέβη. Το αμάξι του, που βρισκόταν στο πάρκινγκ του χώρου, έπιασε ξαφνικά φωτιά, υπό άγνωστες συνθήκες, και τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ή να κινδυνεύσει κανείς.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά, χωρίς να σημειωθούν περεταίρω υλικές ζημιές στον ευρύτερο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το Πρώτο Θέμα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού διαγωνισμού, Νίκος Κοκλώνης μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν δήλωσε πως θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Τα πρώτα πλάνα από το καμένο αμάξι του Γιώργου Αμούτζα

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, κατάφερε να τραβήξει κάποια πλάνα από το καμένο πια αμάξι, ενώ στα συγκεκριμένα πλάνα φαίνεται και ο Γιώργος Αμούτζας να μιλάει εμφανώς ταραγμένος στο τηλέφωνο, αδυνατώντας να κατανοήσει τι συνέβη. Δίπλα του, σύμφωνα όσα ακούστηκαν στον αέρα, βρισκόταν η Τάνια Μπρεάζου, με την οποία φημολογείται πως είναι ζευγάρι.


Πηγή