Πάτρα: Οδηγός Ι.Χ πάτησε ακάλυπτο καλώδιο υψηλής τάσης – Έγινε έκρηξη


Πάτρα: Οδηγός Ι.Χ πάτησε ακάλυπτο καλώδιο υψηλής τάσης – Έγινε έκρηξη


Διαφ.


Σύμφωνα με το tempo24.gr, ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην Πάτρα καθώς αυτοκίνητο έτυχε να περάσει πάνω από ακάλυπτο καλώδιο υψηλής τάσης.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στην οδό Φρουρίου και Δασυλλίου και ακολολούθησε έκρηξη. Από αυτή δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός επιβάτη του οχήματος ή περαστικός.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι – Την έδερνε ο σύντροφος της (video)

Στην περιοχή γίνονται εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ και το καλώδιο φαίνεται να είχε μείνει χωρίς κάλυψη. Όλα αυτά θα τα εξετάσει η αστυνομία η οποία έχει σπεύσει στο σημείο, ενώ έκλεισε εγκαίρως τον δρόμο για να μην περάσει άλλο όχημα.

Στο σημείο έχει σπεύσει και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ.

Γιώργος Αμούτζας: Πανικόβλητος έξω από το στούντιο του ALPHA – Άρπαξε φωτιά το αυτοκίνητό του (video)

Ο Γιώργος Αμούτζας, το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου, βρισκόταν στο κτίριο του ALPHA, όπου πραγματοποιούνται τα live του Just The 2 of Us και ενώ το show είχε ήδη ξεκινήσει, κάτι σοκαριστικό συνέβη. Το αμάξι του, που βρισκόταν στο πάρκινγκ του χώρου, έπιασε ξαφνικά φωτιά, υπό άγνωστες συνθήκες, και τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ή να κινδυνεύσει κανείς.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά, χωρίς να σημειωθούν περεταίρω υλικές ζημιές στον ευρύτερο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το Πρώτο Θέμα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού διαγωνισμού, Νίκος Κοκλώνης μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν δήλωσε πως θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Τα πρώτα πλάνα από το καμένο αμάξι του Γιώργου Αμούτζα

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, κατάφερε να τραβήξει κάποια πλάνα από το καμένο πια αμάξι, ενώ στα συγκεκριμένα πλάνα φαίνεται και ο Γιώργος Αμούτζας να μιλάει εμφανώς ταραγμένος στο τηλέφωνο, αδυνατώντας να κατανοήσει τι συνέβη. Δίπλα του, σύμφωνα όσα ακούστηκαν στον αέρα, βρισκόταν η Τάνια Μπρεάζου, με την οποία φημολογείται πως είναι ζευγάρι.


Πηγή