Survivor 2024 spoiler 09/04: Χαοτική κατάσταση πριν από το συμβούλιο ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου – Πάλευαν να τις κρατήσουν οι ψύχραιμοι


Survivor 2024 spoiler 09/04: Χαοτική κατάσταση πριν από το συμβούλιο ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου – Πάλευαν να τις κρατήσουν οι ψύχραιμοι


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 09/04: Μπορεί το Survivor να αποτελεί ένα προστατευμένο περιβάλλον για τους παίκτες, που αγωνίζονται, μην αφήνοντάς τους εντελώς στη μοίρα τους, όμως αυτό δεν αναιρεί πως οι δυσκολίες υπάρχουν κανονικά, όπως και οι κακουχίες, ικανές να τους φέρουν στα όριά τους.

Είναι λογικό, επομένως, οι σχέσεις τους να δοκιμάζονται, ειδικά όταν η συμπεριφορά ή η πράξη ενός παίκτη μπορεί να είναι αρκετά αμφιλεγόμενη. Μία τέτοια ήταν και η κίνηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία σε ματσάρισμα στο αγώνισμα ασυλίας διάλεξε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που δεν είχε αναρρώσει εντελώς από τραυματισμό της και, παρά το γεγονός αυτό, επέλεξε να μπει κανονική στο στίβο μάχης.

Η επιλογή αυτή της Σταυρούλας, όπως είδαμε και στη διάρκεια του επεισοδίου του Survivor, προκάλεσε αντιδράσεις ιδιαίτερα στην κόκκινη ομάδα, η οποία δε θεώρησε σωστή την κίνηση της παίκτριας της μπλε ομάδας. Η Σταυρούλα, άλλωστε, είναι από τις κορυφαίες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης και δεν έχει καμία ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, παίζοντας σε ένα εύκολο ματσάρισμα με αντίπαλο, που αγωνιστικά δε θα μπορούσε, λόγω τραυματισμού νωρίτερα, να είναι ανταγωνιστική.

Survivor 2024 spoiler 09/04: Η αντίδραση της Ασημίνας, η απάντηση της Σταυρούλας και ο καβγάς τους

Η Ασημίνα, ασφαλώς, αντέδρασε και η Σταυρούλα παρουσίασε τη δική της πλευρά, τονίζοντας πως κι εκείνη είχε τραυματιστεί, αλλά κανείς δεν της είχε ασχοληθεί με αυτό, ενώ με τη σειρά της επίσης είχε μπει να παίξει χωρίς να αναρρώσει πλήρως. Η απάντησή της αυτή έφερε εκτός εαυτού την Ασημίνα, που δε θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη μια τέτοια αναφορά.

Όπως μαθαίνουμε, οι δύο παίκτριες βρέθηκαν πρωταγωνίστριες σε ένα «θερμό» επεισόδιο πίσω από τις κάμερες, αλληλοκατηγορούμενες για τους λόγους, που αναφέρθηκαν. Οι πιο ψύχραιμοι, μάλιστα, χρειάστηκε να καταβάλουν αρκετό κόπο, προκειμένουν να σταματήσουν τον τσακωμό, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν, με τις δύο να τα βρίσκουν τελικά στο συμβούλιο, όπου όλοι συμπαραστάθηκαν στην Ασημίνα για τον τραυματισμό της, λήγοντας εκεί το περιστατικό, με την τελευταία να μην είναι απίθανο σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.


Πηγή