Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/4)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/4)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 10/4! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Δείτε επίσης: «Καμπάνα» του Τάσου Αρνιακού μέχρι τα μισά του Απριλίου: «Παραμείνετε σε υψηλή επιφυλακή για αρκετές μέρες, θα ανακουφιστούμε από…»

Προλαβαίνει τα χειρότερα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Η καμπάνα για τη χώρα θα ηχήσει από…»

καλά νέα για τις προσεχείς μέρες και μία προειδοποίηση για το επόμενο διάστημα είχε ο Γιάννης Καλλιάνος κατά την πρόγνωσή του στο Mega.

«Στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας ο καιρός θα είναι αίθριος. Κατά περιόδους κι ανά περιοχές οι νεφώσεις θα είναι είτε πυκνές είτε πιο αραιές.

Στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές οι νεφώσεις θα είναι αρκετά πιο πυκνές σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 25-26 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 26-27 βαθμούς στα βόρεια, στους 28 βαθμούς στα ανατολικά, ηπειρωτικά και στους 27 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Ασφαλώς πολύ πιο υψηλές τιμές σε σχέση με την μέση τιμή θερμοκρασίας για την εποχή.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό», επεσήμανε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

«Την Πέμπτη η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει περισσότερο. Την Παρασκευή επίσης θα επικρατήσουν αίθριες καιρικές συνθήκες», σημείωσε ο μετεωρολόγος του Mega.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, στο βίντεο που ακολουθεί:

«Λάβα» από την Χριστίνα Σούζη: «Η άνοδος της θερμοκρασίας δε σταματά και θα φτάσει…»

Η Χριστίνα Σούζη έρχεται να προειδοποιήσει εκ νέου για τον καιρό και την άνοδο της θερμοκρασίας, τονίζοντας πως αυτή θα γίνει πάλι αισθητή, μένοντας σε επίπεδα… μικρού καλοκαιριού, κάτι όπου αναφέρθηκε και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η έμπειρη μετεωρολόγος ανέφερε στον ΣΚΑΪ, ότι ο αίθριος ουρανός θα παραμείνει, με τους ανέμους σήμερα (9/4) και αύριο (10/4) ισχυρούς στα 7 μποφόρ, ενώ σταδιακά ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο έως και στους 27 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή