Ανατροπή από την Άντζελα Δημητρίου: Ραγδαίες εξελίξεις για την τραγουδίστρια, το πήρε απόφαση για την Όλγα Κιουρτσάκη (video)


Ανατροπή από την Άντζελα Δημητρίου: Ραγδαίες εξελίξεις για την τραγουδίστρια, το πήρε απόφαση για την Όλγα Κιουρτσάκη (video)


Διαφ.


«Παγωμένες» παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, μετά τον τσακωμό τους στη Νέα Υόρκη.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Τετάρτης 10/4, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να παίρνουν μια ευχάριστη ανατροπή, αφού η τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλης πλευράς.

Δείτε επίσης: Δόθηκε η απάντηση για το αν θα πάει η Άντζελα Δημητρίου στη βάπτιση της εγγονής της: «Δεν μπορώ να τη βλέπω άλλο να υποφέρει, με την Όλγα Κιουρτσάκη έγινε κάτι και τελικά…»

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα, είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με τη δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου, στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δε θέλει να προχωρήσει η διαδικασία, γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά, εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι», πρόσθεσε για την Άντζελα Δημητρίου και τη δύσκολη περίοδο που βιώνει.

Ζοφερή αλήθεια για Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη: «Μπαίνουν τρίτοι ανάμεσά τους…»

Τις ετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρη της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η Όλγα Κιουρτσάκη, την ίδια ώρα, που η ρήξη στη σχέση με την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο προσωπικός φίλος, κουμπάρος και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Νίκος Δουλάμης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη.

«30 χρόνια που μπαινόβγαινα στο σπίτι η κ. Ελένη μας έδινε την αγάπη της, τώρα όμως στεναχωριέμαι γιατί βλέπω την Άντζελα να υποφέρει και καλό είναι να ηρεμήσει. Την περιμένουν τα τραγούδια, την καταλαβαίνω, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Δουλάμης.

Και συνέχισε: «Με την Όλγα κάτι έγινε, με το παιδί με τη βάπτισή του. Θα έλεγα στην Όλγα να έχει το όνομα της μαμάς της το παιδί. Μπαίνουν τρίτοι στη μέση και τους χωρίζουν».

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια και πρέπει να πάει η Άντζελα. Σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι όμορφα με χαμόγελο. Η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πάνε, αυτό πιστεύω. Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα και να της πω ότι δεν αξίζει τον κόπο», κατέληξε ο Νίκος Δουλάμης.


Πηγή