Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


Διαφ.


Σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε στη Γλυφάδα, η Κιμ Κίλιαν, η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η Κιμ, γνωστή για την άψογη αισθητική της και το κομψό της στυλ, επέλεξε για αυτή την περίσταση ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο.

Με την ευκαιρία, δείτε σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού με την 19χρονη κόρη τους.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κιμ Κίλιαν

Η 43χρονη Κιμ Κίλιαν διάλεξε να φορέσει ένα σούπερ μίνι ντραπέ φόρεμα με φλοράλ μοτίβο, το οποίο αναδείκνυε την κομψότητα και το καλλίγραμμο σώμα της. Το φόρεμα, εφαρμοστό και με κλείσιμο που έμοιαζε με μπούστο, συνδυαζόταν αρμονικά με ένα λευκό σακάκι, προσδίδοντας μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Για να ολοκληρώσει το look της, η Κιμ Κίλιαν επέλεξε nude γόβες, οι οποίες είναι ιδανικές για να επεκτείνουν οπτικά τα πόδια, κάνοντας την σιλουέτα να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Το σύνολο συμπληρωνόταν από την αγαπημένη της mini bag της Chanel σε ροζ απόχρωση, ένα αξεσουάρ που έχει κρατήσει και στο παρελθόν και ταιριάζει άψογα σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Η επιλογή της Chanel mini bag δεν είναι τυχαία. Αυτό το είδος τσάντας συμβολίζει την πολυτέλεια και την διαχρονικότητα, κάτι που αντικατοπτρίζει και το προσωπικό στυλ της Κιμ Κίλιαν. Η ροζ απόχρωση προσθέτει μια αίσθηση θηλυκότητας και παιχνιδιάρικης διάθεσης, καθιστώντας το αξεσουάρ ένα κλασικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο επιλογή.

Είπε 8 λέξεις και αποχώρησε: Σε δύσκολη θέση ο Τριανταφυλλόπουλος, εκνευρίστηκε με αυτό που του είπαν

Στην εκπομπή του Focus FM 103.6 «Κόντρα στο Σύστημα» καλέστηκε να μιλήσει στον «αέρα» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη

Ο εκδότης, αρχικά, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκείνοι που φταίνε είναι εκείνοι που δεν φρόντισαν να εκσυγχρονίσουν το σύστημα» και τόνισε ότι «προσπαθούν να συγκαλύψουν και να αποφύγουν τις συνέπειες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεων τους όσο κι αν κρύβονται».

Σε αναφορά στην «πολιτική παρακμή και το χειρότερο πολιτικό προσωπικό», όπως ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε, καθώς και στο ερώτημα για τα πολιτικά γρανάζια που συντηρούν αυτές τις κυβερνήσεις, ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας «Είναι πολλά αυτά που ρωτάς, θέλετε… θέλει το καθένα πολύ ψάξιμο. Σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!».


Πηγή