Παναθηναϊκός από «κούνια» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Μας έδειξε τον 19χρονο εαυτό του στην πρώτη Ευρωλίγκα της ομάδας του


Παναθηναϊκός από «κούνια» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Μας έδειξε τον 19χρονο εαυτό του στην πρώτη Ευρωλίγκα της ομάδας του


Διαφ.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός έχει και μια ακόμη αγαπημένη ιδιότητα, φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και με κάθε ευκαιρία αποθεώνει την ομάδα του.

Με την ευκαιρία, δείτε τι τον ώθησε να κάνει πρόταση γάμου στην Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του από το μακρινό 1996, όταν ήταν 19 ετών και είχε ταξιδέψει στο Παρίσι.

Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην Ευρωλίγκα και σίγουρα είναι από τις στιγμές που θα θυμάται για πάντα στη ζωή του.

Εκείνος, πόζαρε περήφανος για την αγαπημένη του ομάδα, μέσα στο γήπεδο, και στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πραγματικά αγνώριστος και η εικόνα του τότε δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του σήμερα!

«Το πρώτο ευρωπαϊκό», αρκέστηκε να σημειώσει ο ηθοποιός στη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας σήμερα το απόγευμα.

Δείτε πώς ήταν τότε, στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Παναθηναϊκός από «κούνια» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Μας έδειξε τον 19χρονο εαυτό του οπαδό στην πρώτη Ευρωλίγκα της ομάδας του

Euroleague: Πυροδοτεί το μπαμ η Μπαρτσελόνα! Παίρνει παίκτη που κοίταζαν οι «αιώνιοι»

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες αποχώρησης του Σέμι Οτζελέγιε από την Βαλένθια, σε περίπτωση που οι “νυχτερίδες” δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέση στην EuroLeague για τη σεζόν 2024-25.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “encestando” και τον Χαβιέρ Μαέστρο, η Μπαρτσελόνα περιμένει… στη γωνία για την απόκτηση του 29χρονου πρώην άσου των Μπόστον Σέλτικς.

“Η Βαλένθια θα δυσκολευτεί πολύ να συνεχίσει στην EuroLeague την επόμενη σεζόν εάν ο νικητής του EuroCup, όπως φαίνεται, αποδεχτεί την πρόσκληση για την κύρια ηπειρωτική διοργάνωση. Αυτό θα σήμαινε την επιστροφή της στο EuroCup, κάτι που θα συνεπαγόταν μείωση του μπάτζετ και αποχώρηση παικτών”, αναφέρει.

“Μέχρι σήμερα, αυτός που έχει προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε πολλούς μεγάλους συλλόγους είναι ο Οτζελέγιε, ένας δυναμικός φόργουορντ με τον οποίο θέλει να καλύψει η Μπαρτσελόνα την αποχώρηση του Κάλινιτς που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα”, αποκάλυψε.


Πηγή