«Έσπασε» τη σιωπή του ο γνωστός σκηνοθέτης μετά τον καταιγισμό καταγγελιών – Η ανάρτηση όλο νόημα με το ρητό του Αγίου Κυπριανού


«Έσπασε» τη σιωπή του ο γνωστός σκηνοθέτης μετά τον καταιγισμό καταγγελιών – Η ανάρτηση όλο νόημα με το ρητό του Αγίου Κυπριανού


Διαφ.


Ένα μήνυμα όλο νόημα στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, λίγες ημέρες μετά τις σοκαριστικές καταθέσεις των Κατερίνα Διδασκάλου και Μαρκέλλα Γιαννάτου κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης βιασμού στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου.

Και οι δύο πασίγνωστες ηθοποιοί, οι οποίες πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Έρωτας» του ANT1 το 2005 που σκηνοθετούσε ο ίδιος, περιέγραψαν κατά λέξη τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να είχαν υποστεί από τον Κώστα Κωστόπουλο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο γνωστός σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα ρητό του Άγιου Κυπριανού στα Instagram Stories του, γράφοντας «Και ο νοών, νοείτω».

«Έσπασε» τη σιωπή του ο γνωστός σκηνοθέτης μετά τον καταιγισμό καταγγελιών - Η ανάρτηση όλο νόημα με το ρητό του Αγίου Κυπριανού

Μ. Γιαννάτου: «Με άγγιξε σε σημείο που δεν έπρεπε» (video)

Σημαντική εξέλιξη στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία βρέθηκε ως μάρτυρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, κατέθεσε τη δική της προσωπική εμπειρία με τον 58χρονο.

Όπως ισχυρίστηκε η πολύ γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, συνεργαζόταν με τον Κώστα Κωστόπουλο στη σειρά «Έρωτας» το 2005. Τότε, όπως υποστήριξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, αντί να της πει προφορικά ο Κώστας Κωστόπουλος να μετακινηθεί για ένα συγκεκριμένο γύρισμα, την έπιασε από τα οπίσθια.

«Ήταν ένα άγγιγμα σεξουαλικό, αντέδρασα πάρα πολύ έντονα και τον απώθησα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μου είπε “πώς κάνεις έτσι; Ένα πατρικό χάδι είναι”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά αποκαλύπτει το προσωπικό της βίωμα.


Πηγή