Έγινε γνωστό 40 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ξεμπρόστιασα λέγοντας αυτό κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει»


Έγινε γνωστό 40 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ξεμπρόστιασα λέγοντας αυτό κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει»


Διαφ.


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Μεταξόπουλος στην εφημερίδα «On Time», αναφερόμενος και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο χορευτής και χορογράφος, ανάμεσα σε όσα είπε, εμβάθυνε στη σχέση του με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του παλιού κινηματογράφου και θεάτρου.

Δείτε επίσης: Μαθεύτηκε 28 χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Από αυτό έβγαλε τον καρκίνο» (video)

«Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος ανέφερε στη συνέχεια: «Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά».

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πήρε το όνομα και το νάζι της θείας της: Αυτή είναι η ανιψιά της Βουγιουκλάκη – «Ήταν επιθυμία της να συνεχιστεί το Αλίκη»

Συγκινεί η κίνηση του ανιψιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιου, να δώσει στην κόρη του το όνομά της, ως φόρο τιμής στην αείμνηστη ηθοποιό.

Η βάφτιση έγινε τον Νοέμβριο του 2019 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Όπως μάλιστα γράφεται, η Αλίκη junior είναι το πρώτο κορίτσι που ήρθε στην οικογένεια Βουγιουκλάκη, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

Δείτε επίσης: Μίτση Καρρά: Έτσι είναι στα 84 η σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Η ανατριχιαστική ομοιότητα και οι σκηνές που την «ντούμπλαρε»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μεγάλωσε η Αλίκη junior

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με πρωταγωνίστρια την 6 ετών κόρη του.

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξυπνήσαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα», είχε πει ο Αιμίλιος για την βάφτιση της κόρης του και το όνομα που της έδωσε.


Πηγή