Αποκαλύπτει ο Λευτέρης Χαρίτος: «Είναι μια κουκλίτσα, πανέμορφη» – Τι αποκαλύπτει για την πρώην του Μαρκέλλα Γιαννάτου (video)


Αποκαλύπτει ο Λευτέρης Χαρίτος: «Είναι μια κουκλίτσα, πανέμορφη» – Τι αποκαλύπτει για την πρώην του Μαρκέλλα Γιαννάτου (video)


Διαφ.


Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος προσκλήθηκε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τη σειρά, Η Μάγισσα που ρίχνει αυλαία σήμερα, 15 Απριλίου, με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Αποκάλυψε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με την πρώην του Μαρκέλλα Γιαννάτου μιας και συνεργάζονται και στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και την απόφασή τους να κάνουν ονοματοδοσία στην κόρη τους και όχι βάφτιση.

Επί την ευκαιρία δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία της Μαρκέλλας Γιαννάτου.

Αρχικά ανέφερε: «Κάναμε ονοματοδοσία γιατί μάλλον δεν είμαστε της εκκλησίας, τι να σου πω… Είναι και πιο απλό, έχω και έναν μεγάλο γιο που πάλι είχε γίνει ονοματοδοσία. Τώρα την μικρή την βγάλαμε, Μελία – Αφροδίτη».

Και πρόσθεσε ο σκηνοθέτης για την κόρη του: «Είναι δέκα μηνών και είναι μια κουκλίτσα, πανέμορφη».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Μαρκέλλα Γιαννάτου με την οποία απέκτησαν πριν δέκα μήνες μία κόρη, τόνισε: «Όλα μια χαρά».

Μαρκέλλα Γιαννάτου για τη μητρότητα: «Όταν είδα για πρώτη φορά την κόρη μου, δεν αισθάνθηκα κάτι συγκλονιστικό» (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3), αναφερόμενη φυσικά στον νέο της… ρόλο, αυτόν της μητρότητας.

Η ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι φοβόταν να κάνει παύση από τη δουλειά της, μετά τον ερχομό της κόρης της, γιατί δεν ήθελε, στο μυαλό της, να το «χρεωθεί» η μικρή.

«Φοβόμουν να κάνω παύση από τη δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης μου, μήπως με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά. Και για πρακτικούς λόγους, οικονομικούς, αλλά κυρίως ψυχολογικούς. Ήθελα να μη σταματήσω, να μην υπάρχει πιθανότητα να “χρεώσω” στη μικρή, στο μυαλό μου, ότι σταμάτησα τη δουλειά επειδή τη γέννησα», είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της την κόρη της αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωσε την πρώτη φορά που την αντίκρισε.

«Μου είχαν πει ότι με το που βλέπεις το παιδί σου, συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό. Εμένα δε μου συνέβη, και άρχισα να αγχώνομαι. Είχα άγχος για το πώς πρέπει να την κρατήσω, ήμουν πολύ χαρούμενη, αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που άκουγα από τις άλλες μαμάδες… Στην περίπτωσή μου, δεν ήταν απόφασή μου να γίνω single μαμά, είχα δυσκολία στο να καταλάβω σε αυτή τη συνθήκη πώς θα λειτουργήσω, μαζί με τη μαμά μου όπως έχω ξαναπεί… Το παιδί δεν ήρθε απρογραμμάτιστα, ήρθε πολύ προγραμματισμένα, το ότι δε συνεχίστηκε σαν οικογένεια ήταν το απρογραμμάτιστο… », ανέφερε η ηθοποιός.


Πηγή