Μακελειό στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις – Δύο νεκροί, 14 τραυματίες (video)


Μακελειό στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις – Δύο νεκροί, 14 τραυματίες (video)


Διαφ.


Νέο μακελειό στην αμερικανική ήπειρο.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 14 τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μέμφις του Τενεσί στις ΗΠΑ, αργά το Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Μακελειό στο Ιλινόις: Πολύνεκρη επίθεση – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

Σύμφωνα με το CNN, τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 11 έφτασαν στα νοσοκομεία με ιδιωτικά οχήματα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις. Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί συνέβησαν σε ένα πάρτι όπου είχαν συγκεντρωθεί έως και 300 άτομα. Συνολικά 16 θύματα πυροβολήθηκαν στην εκδήλωση, ανέφερε η αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στις 19:19 μ.μ. CT στον τόπο του συμβάντος, όπου βρήκαν πέντε θύματα με τραύματα από πυροβολισμούς. Τρεις μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία και δύο άνδρες που διαπιστώθηκε ο θάνατός τους επί τόπου.

Κανένας ύποπτος δεν είχε συλληφθεί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τουλάχιστον δύο άτομα άνοιξαν πυρ στην εκδήλωση, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέμφις C.J. Davis. Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στα βίαια επεισόδια.

“Εργαζόμαστε ακούραστα απόψε για να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτόν τον πυροβολισμό”, δήλωσε ο Ντέιβις το βράδυ του Σαββάτου.

Η έρευνα για τους πυροβολισμούς παραμένει σε εξέλιξη. Ο Ντέιβις δήλωσε ότι το τμήμα έχει λάβει βίντεο από τη σκηνή και αναζητά τους υπεύθυνους.

Ο Ντέιβις ζήτησε επίσης από οποιονδήποτε έχει υλικό από το περιστατικό ή πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές.

Μακελειό σε δικηγορικό γραφείο στο Λας Βέγκας: Αναφορές για πολλούς νεκρούς – Ο δράστης έδωσε τέλος στη ζωή του (video)

Συναγερμός σήμανε στη Νεβάδα, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε δικηγορικό γραφείο, με τον δράστη να τραυματίζει και σκοτώνει αρκετά άτομα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό έγινε σε δικηγορικό γραφείο στο Σάμερλιν της Νεβάδα, όταν ο δράστης έδινε κατάθεση.

Για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, τράβηξε όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να δολοφονήσει τρία άτομα, ενώ τραυμάτισε περισσότερους, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία απέκλεισε το κτίριο και πραγματοποιεί έρευνα, ενώ ειδοποίησε τους πολίτες να μην κυκλοφορούν στην περιοχή, μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος. Επίσης, δεν είναι γνωστή η κατάσταση των τραυματιών, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι μερικοί είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


Πηγή