Βίντεο – σοκ : Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν παιδόφιλο – Ήταν έτοιμος να συναντήσει 2 ανήλικα κορίτσια σε ξενοδοχείο


Βίντεο – σοκ : Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν παιδόφιλο – Ήταν έτοιμος να συναντήσει 2 ανήλικα κορίτσια σε ξενοδοχείο


Διαφ.


Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και αφορά αστυνομικούς στο Σιάτλ που πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν παιδόφιλο που έβγαλε όπλο, όταν άνοιξε την πόρτα ενός ξενοδοχείου περιμένοντας να συναντήσει και να κακοποιήσει σ@ξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια στις ΗΠΑ.

Ο 67χρονος αντί να δει τα παιδιά, ηλικίας 7 και 11 ετών, βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς του Σιάτλ που περίμεναν να τον συλλάβουν στο DoubleTree Suites.

Δείτε επίσης: Δεν το χωράει ο νους: Πλήρωσε δολοφόνο για να βι@σει και να σκοτώσει το παιδί της – Καταδικάστηκε σε θάνατο 4 φορές

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον άνδρα, που φορά σακάκι και κρατά μία τσάντα, να φτάνει στο σημείο στις 15:13 της Τετάρτης και να χτυπάει την πόρτα.

Αμέσως τράβηξε όπλο πριν τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί και ένας από αυτούς προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά στον αέρα, με την σφαίρα να περνά ξυστά από τα πόδια ενός αστυνομικού, πριν ένας συνάδελφός του πυροβολήσει τον παιδόφιλο δύο φορές, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια τρεις αστυνομικοί τον πυροβόλησαν πάνω από 12 φορές και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Άντριαν Ντίαζ, δήλωσε ότι τα εγκλήματα στο Διαδίκτυο κατά παιδιών αυξήθηκαν κατά 67% από το 2022 έως το 2023.

«Για τους αξιωματικούς μας, αυτές οι καταστάσεις είναι επικίνδυνες, απρόβλεπτες και μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα», είπε.

Οι αστυνομικοί συνεργάζονταν με την πολιτεία της Ουάσιγκτον για τα Διαδικτυακά Εγκλήματα κατά των Παιδιών. Τα στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν παγιδεύσει τον παιδόφιλο μέσω διαδικτύου αποκαλύπτοντας τις άρρωστες ορέξεις του και την επιθυμία του να βι@σει ανήλικα.

Μακελειό στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις – Δύο νεκροί, 14 τραυματίες (video)

Νέο μακελειό στην αμερικανική ήπειρο.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 14 τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μέμφις του Τενεσί στις ΗΠΑ, αργά το Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Μακελειό στο Ιλινόις: Πολύνεκρη επίθεση – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

Σύμφωνα με το CNN, τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 11 έφτασαν στα νοσοκομεία με ιδιωτικά οχήματα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις. Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί συνέβησαν σε ένα πάρτι όπου είχαν συγκεντρωθεί έως και 300 άτομα. Συνολικά 16 θύματα πυροβολήθηκαν στην εκδήλωση, ανέφερε η αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στις 19:19 μ.μ. CT στον τόπο του συμβάντος, όπου βρήκαν πέντε θύματα με τραύματα από πυροβολισμούς. Τρεις μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία και δύο άνδρες που διαπιστώθηκε ο θάνατός τους επί τόπου.

Κανένας ύποπτος δεν είχε συλληφθεί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τουλάχιστον δύο άτομα άνοιξαν πυρ στην εκδήλωση, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέμφις C.J. Davis. Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στα βίαια επεισόδια.

“Εργαζόμαστε ακούραστα απόψε για να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτόν τον πυροβολισμό”, δήλωσε ο Ντέιβις το βράδυ του Σαββάτου.

Η έρευνα για τους πυροβολισμούς παραμένει σε εξέλιξη. Ο Ντέιβις δήλωσε ότι το τμήμα έχει λάβει βίντεο από τη σκηνή και αναζητά τους υπεύθυνους.

Ο Ντέιβις ζήτησε επίσης από οποιονδήποτε έχει υλικό από το περιστατικό ή πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές.


Πηγή