Μοίρασε θέαμα ο Άγγελος Λάτσιος: Πόζαρε με τους σμιλεμένους κοιλιακούς και έκανε τα κορίτσια να παραληρούν


Μοίρασε θέαμα ο Άγγελος Λάτσιος: Πόζαρε με τους σμιλεμένους κοιλιακούς και έκανε τα κορίτσια να παραληρούν


Διαφ.


Ο Άγγελος Λάτσιος περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του και πιο πολύ με την αδερφή του, Μαρίνα, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή κίνηση του Άγγελου Λάτσιου για τη μαμά του.

Ειδικότερα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που είναι αρκετά ενεργός στα social media και ενημερώνει τους ακόλουθούς του για την καθημερινότητά του, ανάρτησε φωτογραφίες με τη μικρή Μαρίνα.

Αυτές τις μέρες, τα παιδιά της παρουσιάστριας βρίσκονται στην Άνδρο και ο μοναχογιός της δημοσίευσε σήμερα, το πρωί, μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνονται τα δύο αδέλφια να κάνουν ακροβατικά, ενώ σε μία από αυτές απεικονίζεται να πετά ψηλά την αδερφή του Μαρίνα, ενώ κοιτάζονται τρυφερά στα μάτια.

«Φτυστός» ο μπαμπάς του: Ο γιος της Μενεγάκη πόζαρε δίπλα της και όλοι νόμιζαν ότι είναι ο Γιάννης Λάτσιος

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αυτή την φορά, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με τον γιο της. «Μαμά και γιος σε κέφια!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη για τον γιο της. Σε πρόσφατη εκπομπή της, η Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν καλεσμένη της, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Το ξεστόμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Μαρινέλλα είπε αυτό στον γιο μου και έπαθε πλάκα, λέει θα πάει και του χρόνου» (video)

«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι“ είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου.


Πηγή