Δανάη Μπάρκα: «Όταν με ρωτούν τι δουλειά να γράψουν ότι κάνω, τους λέω να το πάρουν πάνω τους»


Δανάη Μπάρκα: «Όταν με ρωτούν τι δουλειά να γράψουν ότι κάνω, τους λέω να το πάρουν πάνω τους»


Διαφ.


Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε στην εκπομπή της, μετά από δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το τι επαγγέλμα ασκεί, αναφερόμενη επίσης στο δικό της σχετικό… μπέρδεμα.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει: «Τώρα, λόγω ηλικίας, πρέπει να γράφω ”παρουσιάστρια” πρώτα, το ”μοντέλο” δεν το πιστεύουν. Θα πρέπει να βάλω παλαίμαχος μπροστά»

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η Δανάη Μπάρκα, που συνεχίζει να δίνει την τηλεοπτική της «μάχη», τόνισε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη: «Κι εγώ όταν κόβω τιμολόγια και με ρωτάνε τι να γράψουν στο επάγγελμα, τους λέω να το πάρουν επάνω τους για να μην πω εγώ. Εγώ έλεγα ηθοποιός και υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε, “μα, τι ηθοποιός, αφού είστε παρουσιάστρια” και λέω, “ωραία, πάρτε το επάνω σας και γράψτε ό,τι θέλετε”».

Δανάη Μπάρκα σε Άγγελο Μπράτη: «Αν έρθω στο ατελιέ σου δε θα βρω νούμερο» – «Γιατί δε θα βρεις;» της απάντησε (video)

Τον Άγγελο Μπράτη φιλοξένησε η Δανάη Μπάρκα στο πλατό της εκπομπής της «Πάμε Δανάη», το πρωί της Πέμπτης (18/4). Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και το GNTM αλλά και τα νούμερα στα ρούχα.

«Αν έρθω στο ατελιέ, δε θα βρω νούμερο», είπε η παρουσιάστρια, με τον Άγγελο Μπράτη να της απαντάει «Γιατί δε θα βρεις; Και θα βρεις και θα φτιάξουμε κάτι πάνω σου».

«Το θέμα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα, αλλά ότι ζεις σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο. Στην εποχή της Αναγέννησης, ο κόσμος πεινούσε, ήταν πάρα πολύ αδύνατοι. Για αυτό το πρότυπο ήταν οι καμπύλες», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. GNTM δε νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω, γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη. Θα έρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε, θα ήμουν. Είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ, μια χαρά πήγε το project. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ επειδή έχει αυτήν την φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δε θα καταλάβεις τίποτα», ανέφερε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης.


Πηγή