«Μουτζούρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Προβλέπεται μπίχλα! Έτσι θα γίνει η έξοδος του Πάσχα…»


«Μουτζούρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Προβλέπεται μπίχλα! Έτσι θα γίνει η έξοδος του Πάσχα…»


Διαφ.


Καιρός: Τη δική της πρόγνωση για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες έδωσε η Χριστίνα Ρήγου στο Live News του Mega.

Η μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην άνοδο της θερμοκρασίας που θα ακολουθήσει τα επόμενα 24ωρα, χωρίς όμως η Αττική να επιστρέφει στα 30άρια, σε αντίθεση με την Κρήτη. Χαρακτηριστικό είναι πως έρχεται εκ νέου μεγάλη ποσότητα αφρικανικής σκόνης και «μπίχλας» στον ουρανό.

Σε σχέση με τα όσα ακούγονται για τον καιρό του Πάσχα, ακόμη δεν είναι ασφαλές να βγουν συμπεράσματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως πάμε στην έξοδο των εορτών με καλές συνθήκες και χωρίς κάποια μεγάλη διαταραχή. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου:

Μας ανησυχεί η Χριστίνα Σούζη: «Έρχεται όλο αυτό από..»

Καιρός: Η Χριστίνα Σούζη τονίζει ότι για σήμερα 22/4 τον καιρό θα απασχολήσει η αφρικανική σκόνη.

Επί την ευκαιρία δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο, θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες, συννεφιές και ασθενείς βροχοπτώσεις.

Δυστυχώς: Ο Τάσος Αρνιακός ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον καιρό με 5 λέξεις!

Καιρός σήμερα: Έχει τρελαθεί για τα καλά ο καιρός σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και τα όσα έχουμε να ζήσουμε τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και την πρόγνωση του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο καιρός παίζει απίστευτα παιχνίδια αφού μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουμε 30αρια ενώ αμέσως μετά θα έχουμε μια τρελή πτώση, πάνω και από 10 βαθμούς, για να φτάσουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα με… αναμενόμενο καιρό.

Πάντως η αφρικανική σκόνη αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ξανά και όσοι έχουν θέματα υγείας καλό είναι να κυκλοφορούν με μάσκες. Ποιες περιοχές θα αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ζέστη; Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή