Θύμα διαδικτυακής απάτης η Καλομοίρα – «Προσοχή δεν είμαι εγώ»


Θύμα διαδικτυακής απάτης η Καλομοίρα – «Προσοχή δεν είμαι εγώ»


Διαφ.


Άγνωστος στο διαδίκτυο δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρίστανε ότι είναι η Καλομοίρα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια από το προφίλ της στο Instagram.

Με την ευκαιρία, δείτε ποια γνωστή παρουσιάστρια έπεσε θύμα απάτης.

Η τραγουδίστρια έγραψε σε story, ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, μιας και φίλοι της, την προειδοποίησαν ότι υπάρχει κάποιος που προσποιείται ότι είναι εκείνη στο Snapchat, με την ίδια να μην έχει ιδέα για τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομά της, χωρίς την άδειά της.

«Κάποιος υποδύεται εμένα στο Snapchat και του έχω ήδη κάνει αναφορά. Δεν είμαι εγώ. Προσοχή να το ξέρετε. Σας ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μήνυμα και με προειδοποίησαν» έγραψε η Καλομοίρα σε stories της.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε από τον προσωπικό της λογαριασμό, η τραγουδίστρια έδειξε ένα από τα μηνύματα που έλαβε, για το ψεύτικο προφίλ και τόνισε ότι δεν είναι εκείνη που το διαχειρίζεται αλλά κάποιος άλλος, τον οποίο και έχει αναφέρει.

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Καλομοίρα - «Προσοχή δεν είμαι εγώ»

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Καλομοίρα - «Προσοχή δεν είμαι εγώ»

Θύμα απάτης και η Ναταλία Γερμανού

Ένα δυσάρεστο νέο μοιράστηκε με το κοινό της στα social media η Ναταλία Γερμανού, ότι δηλαδή έπεσε θύμα απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή 7/4, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebbok, με την ίδια να εφιστά την προσοχή των ακολούθων της.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού ενημέρωσε πως κυκλοφορεί ένας λογαριασμός στο Facebbok με φωτογραφίες της, ο οποίος μάλιστα στέλνει μηνύματα σε φίλους της. Με την ανάρτησή της, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως πρόκειται για απάτη.

«Λίγο την προσοχή σας αγαπημένοι μου, εχει σκάσει μύτη ένα προφιλ που στέλνει dm σε όλους μου τους φίλους και τους γράφει πόσο τους ευχαριστεί που την θαυμάζουν (κλαίω)
Χρησιμοποιεί ίδιες φωτό μη μασήσετε. Το μόνο προφίλ που εχω στο Facebook είναι αυτό και εχει blue tick (αμεεε)
Απαντήστε κάτι ευχάριστο όπως οτι η κατσίκα δεν μασάει ταραμά. Μερσί», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.


Πηγή