Βούλα: Κόντρες μηχανών πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της (video)


Βούλα: Κόντρες μηχανών πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της (video)


Διαφ.


Τροχαίο στην Βούλα: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε εχθές το απόγευμα Μ. Πέμπτη 2/5/24 στην Βούλα στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη.

Επί την ευκαιρία, διαβάστε: Τραγωδία στη Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν ηλικιωμένη – Ο ένας οδηγός την εγκατέλειψε και αναζητείται

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του τροχαίου είναι ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα μιας από τις διαβόητες κόντρες με μηχανές στην περιοχή.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως- Η δευτέρη μηχανή προκάλεσε τον θάνατό της

Αν και αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 27χρονο αναβάτη της μηχανής, να παρέσυρε και να σκότωσε την 72χρονη, φαίνεται πως μια δεύτερη μηχανή ήταν αυτή που προκάλεσε το δυστύχημα με τον αναβάτη της να αναζητείται από τις Αρχές.

Η ηλικιωμένη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του άνδρα της

Η 72χρονη, η οποία είχε βγει βόλτα με το σύζυγό της, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Καραμανλή, στη διασταύρωση με την οδό Διός. Επειδή γνώριζε πως στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι στάθηκε στο πεζοδρόμιο και αφού είδε πως δεν πλησίαζει κάποιο όχημα ξεκίνησε να περνά απέναντι.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο σύζυγός της που βρισκόταν πιο πίσω άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η πρώτη έριξε την 72χρονη στο οδόστρωμα και συνέχισε ανενόχλητη την «τρελή» πορεία της ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από την γυναίκα τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο κεφάλι.

Πέθανε ακαριαία – Οι μοτοσικλετιστές ήταν παρέα

Η ηλικιωμένη πέθανε σχεδόν ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τραυματίας φέρεται να είπε αμέσως μετά το δυστύχημα πως δεν γνώριζε τον αναβάτη που εξαφανίστηκε. Ωστόσο, από μαρτυρίες προκύπτει πως οι δύο μοτοσικλετιστές γνωριζόντουσαν και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει κόντρα από το προηγούμενο φανάρι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ οι Αρχές αναζητούν μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας τον αναβάτη της δεύτερης μηχανής ο οποίος παραμένει άφαντος.


Πηγή