«Παγωμάρα» στην Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί που την εγχείρησαν…»


«Παγωμάρα» στην Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί που την εγχείρησαν…»


Διαφ.


Κέιτ Μίντλετον: Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, αποτέλεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία επωμίστηκε την ευθύνη της επέμβασης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε επίσης: «Παγωμάρα» στο Μπάκιγχαμ με τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: «Αυτές οι 3 λέξεις προδίδουν ότι κάτι δεν πάει καλά»

Παγωμάρα στην Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί που την εγχείρισαν...»

Το νοσοκομείο του Πάπα

Η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρονται ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες όπως και ο πάπας Φραγκίσκος.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα».

«Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», σημείωσε ο καθηγητής.

Το περιοδικό Gente υπποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία για την Κέιτ προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Πως τα πάει ο Κάρολος;

Σχολιάζοντας την κατάσταση υγείας του βασιλιά Καρόλου, το ιταλικό περιοδικό επισημαίνει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».


Πηγή