Survivor 2024 spoiler 11/05: Ακραία επίθεση των παικτών στην παραγωγή – Στον αέρα το φινάλε του Survivor λίγο πριν από την τελική φάση


Survivor 2024 spoiler 11/05: Ακραία επίθεση των παικτών στην παραγωγή – Στον αέρα το φινάλε του Survivor λίγο πριν από την τελική φάση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 11/05: Δεν είναι και λίγα αυτά, που έχουν συμβεί φέτος στο Survivor, με τις ατυχίες να προκύπτουν η μία μετά την άλλη και το ριάλιτι να δείχνει έτοιμο να ολοκληρωθεί πρόωρα, εξαιτίας των εξελίξεων μετά το πάρτι της ένωσης, όταν και ξεκίνησαν οι μαζικές αποχωρήσεις.

Η παραγωγή είναι αλήθεια, ότι έχει αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και, με το παιχνίδι να «φυλλορροεί» από διαγωνιζόμενους τις τελευταίες εβδομάδες, όλα δείχνουν, με βάση τη λογική, ότι το τέλος θα έρθει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Αν, άλλωστε, σημειωθούν άλλες τέσσερις αποχωρήσεις, θα μείνουμε στους πέντε παίκτες, ο αριθμός ακριβώς, δηλαδή, που πηγαίνει στο Άλσος Βεΐκου για την τελική φάση.

Η ανακοίνωση μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα δεν έχει γίνει μεν, αλλά οι εναπομείναντες παίκτες έχουν καταλάβει καλά, ότι δεν έχουν πολύ καιρό ακόμη μπροστά τους στον Άγιο Δομίνικο, κάτι απόλυτα λογικό, βλέποντας τόσους να έχουν αποχωρήσει μαζικά, με τελευταία την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν έκρυψε πως ήθελε επίσης να φύγει, αν και το έκανε… κάπως διακριτικά, μέσα από την κλασική διαδικασία της μονομαχίας για την αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler 11/05: Η αντίδραση των παικτών μετά την τελευταία αποχώρηση και η στάση της παραγωγής

Η τελευταία αυτή αποχώρηση, όμως, μαθαίνουμε πως έκανε τους παίκτες να αντιδράσουν έντονα για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους στην παραγωγή, τόσο για το πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί όλο αυτό το διάστημα στο νησί με συνεχόμενους τραυματισμούς όσο και για το γεγονός, ότι η διαδικασία της μονομαχίας έχει εξελιχθεί σε μια… διαφορετική μορφή οικειοθελούς αποχώρησης.

Κάπως έτσι, το ριάλιτι βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο… στον αέρα, με την παραγωγή να επιχειρεί να ηρεμήσει τους παίκτες, τονίζοντάς τους πως δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμη, μέχρι να φτάσουμε στο Γαλάτσι. Φαίνεται, πάντως, ότι το Survivor δεν έχει πολλές μέρες μπροστά του και οδηγούμαστε, σιγά σιγά, προς το τέλος του.


Πηγή