Στέφανος Κασσελάκης: «Η αλήθεια μου προκαλεί αντιδράσεις» – Η στιγμή που αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση της Χρηστίδου και… δραπετεύει on air


Στέφανος Κασσελάκης: «Η αλήθεια μου προκαλεί αντιδράσεις» – Η στιγμή που αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση της Χρηστίδου και… δραπετεύει on air


Διαφ.


Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», απαντώντας σε ορισμένα ερωτήματα, αλλά και… αρνούμενος να κάνει το ίδιο σε μια συγκεκριμένη ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει on air.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (11/5) από τη Νέα Ιωνία, όπου περιοδεύει, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε σχετικά με την παραπάνω φράση του στο πλαίσιο της πολιτικής σύγκρουσης για το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, ότι «το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ», «δείχνοντας» έτσι τη Βίκη Φλέσσα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη μαζί τα σκοτώσαμε», ξεσηκώνοντας πολιτικές «θύελλες».

«Η αλήθεια προκαλεί αντιδράσεις. Το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ. Εγώ δεν σκότωσα αυτά τα παιδιά. Μία συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ακούστηκε. Παντελής έλλειψη ευθιξίας», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας προκαλέσει και σε προηγούμενη τοποθέτησή του σάλο.

Και συνέχισε: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής, τα παιδιά αυτά θα ζούσαν. Να απολογηθούν εκείνοι, όχι εγώ».

Μάλιστα, στη συνέχεια, ερωτηθείς αν οι «σύντροφοι» στον ΣΥΡΙΖΑ που πήραν αποστάσεις από τη φράση – «φωτιά» θα συνεχίσουν να έχουν μέλλον μέσα στο κόμμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε τη συζήτηση στον τηλεοπτικό αέρα, αποχαιρέτισε, έβγαλε το ακουστικό κι αποχώρησε.

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις περιοδείες του ενόψει των ευρωεκλογών, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «τώρα αρχίσαμε στις βόρειες συνοικίες, έχουμε καλύψει πολλά χιλιόμετρα, έχουμε λιώσει σόλες. Αυτό που ζεσταίνει την καρδιά μου είναι όταν μου λένε “σ’ ευχαριστούμε που μας έδωσες αυτή την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία”, χωρίς κονέ».

Η στιγμή της αποχώρησής του on air

Προς το τέλος της συζήτησής τους, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ρωτήσει τον κ. Κασσελάκη για τους Σπίρτζη και Βασιλειάδη και τα όσα είπαν για τις πρόσφατες δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», του είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αρνείται να απαντήσει.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηρισικά, πέταξε το ακουστικό και αποχώση.

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε αυτό που έγινε στον αέρα της εκπομπής της και είπε: «Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση».


Πηγή