Φρίκη στη Βραυρώνα: Αποτροπιασμός μέσα στο ξενοδοχείο – Λουτρό αίματος το δωμάτιο και μυστήριο με το θάνατο του βρέφους


Φρίκη στη Βραυρώνα: Αποτροπιασμός μέσα στο ξενοδοχείο – Λουτρό αίματος το δωμάτιο και μυστήριο με το θάνατο του βρέφους


Διαφ.


Δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους όλα όσα έχουν συμβεί από χθες (11/5) στην Βραυρώνα, με το νεκρό βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του αφότου γεννήθηκε.

Για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, έχει συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας με καταγωγή από το Νεπάλ και η 30χρονη μητέρα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς τους νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης (11/5), εξαιτίας αιμορραγίας που είχε.

Σε έρευνα που διεξήχθη, ωστόσο, σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα όπου και διαμένει το ζευγάρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν σημάδια αίματος παντού στο δωμάτιο.

Η εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας έδειξε ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Τα πραγματικά αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του βρέφους.

«Είδα το βρέφος, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βραυρώνας, Γιάννης Αϊδινιώτης, μίλησε τις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο και δήλωσε πως είδε το βρέφος νεκρο.

Συγκεκριμένα: «Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, το χέρι του εξείχε ήταν μέσα στα αίματα. Είχε χτύπημα στο κεφάλι. Ήταν περίπου τεσσάρων μηνών. Ευτυχώς που ήταν το τελευταίο δρομολόγιο και το παιδί ήταν πάνω. Από το σημείο πέρασε το απορριμματοφόρο περίπου στις 12 το μεσημέρι».


Πηγή