Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Θα κάνει κακό στον εαυτό της» (video)


Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Θα κάνει κακό στον εαυτό της» (video)


Διαφ.


Γυναικοκτονία στους Αγίους Ανάργυρους: Μετά από εντολή υπουργού, στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα, καθώς υπάρχει φόβος πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, αποκάλυψε τη Δευτέρα 13/5 η δικηγόρος της οικογένειας, Έλενα Τζούλη.

Με την ευκαιρία, δείτε: Άγιοι Ανάργυροι: Οδύνη στα σαράντα της άτυχης Κυριακής Γρίβα – «Μακάρι η κόρη μου να είναι η τελευταία»

Εκδήλωσε τάσεις αυτοκτονίας

Η γυναίκα είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα τάσεις αυτοκτονίας και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία ώστε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική πριν προχωρήσει σε κάποια απόπειρα.

«Η κατάσταση της μητέρας της Κυριακής επιδεινώθηκε μετά το μνημόσυνο λέγοντας ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της» δήλωσε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Θα πάω για νοσηλεία και εύχομαι να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα κάνουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου» μου είπε η μητέρα της Κυριακής, σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, ενώ εξήγησε πως τελευταία φορά συναντήθηκε μαζί της την Παρασκευή 10/5.

Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Τζούλη, επεσήμανε:

«Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η μητέρα τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα» τόνισε στο τέλος η δικηγόρος Ελένη Τζούλη.

Θυμωμένη η οικογένεια της Κυριακής

Με την ευκαιρία, δείτε: Άγιοι Ανάργυροι: Αγανάκτηση από την οικογένεια της άτυχης Κυριακής – «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος» (video)

Οδύνη νιώθει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

H δικηγόρος, Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στο Mega σημείωσε: «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος».

«Υπάρχει οργή και θυμός από την πλευρά της οικογένειας. Ο πατέρας της Κυριακής είναι θυμωμένος, θέλει να επισπευτούν οι διαδικασίες. Υπάρχει μία εκκρεμούσα ποινική διαδικασία για την απόδοση ποινικών ευθυνών στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Έκαστος, ανάλογα με τις νομικές διατάξεις που υπάρχουν και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που είχαν, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αδικήματα, τα οποία είναι σοβαρά», είπε επίσης.


Πηγή