Survivor 2024: Το Twitter αποκάλυψε το σκάνδαλο της παραγωγής – Εκτεθειμένη για τα μέτρα που παίρνει στα αγωνίσματα


Survivor 2024: Το Twitter αποκάλυψε το σκάνδαλο της παραγωγής – Εκτεθειμένη για τα μέτρα που παίρνει στα αγωνίσματα


Διαφ.


Survivor 2024: Σούσουρο έχουμε γύρω από την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση στο Survivor, καθώς οι αγωνιστικές τους αποδόσεις είναι εξαιρετικές και συχνά μας απασχολούν με τα καμώματα τους. Η κουβέντα έχει να κάνει με την απόσταση που ρίχνουν οι δύο παίκτες. Και όχι μόνο. Τι θα γίνει με τους δυο τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Δεν το έκοψαν στο μοντάζ: Τραγική σκηνή στο Survivor 2024 με παίκτη να χαϊδεύει… το μόριό του (video)

Αναμφισβήτητα, η Κατερίνα Δαλάκα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχουμε δει στα ελληνικά Survivor.

Προφανώς, είναι και άλλες καλές παίκτριες. Η Σταυρούλα, η Στέλλα Ανδρεάδου, για παράδειγμα. Αλλά Κατερίνα Δαλάκα της ξεπερνάει. Το ερώτημα όμως που θίγεται είναι το εξής: Πόσο καλή είναι η Δαλάκα για να ανταγωνιστεί άνδρες παίκτες πρώτης γραμμής. Τον Φάνη Μπολέτση, τον Σάκη Κατσούλη, τον Άρη Σοϊλέδη;

Ας πάμε στο σημερινό θέμα που έχει προκύψει. Ο Φάνης Μπολέτσης είναι σε γενικές γραμμές ανώτερος. Είναι ένας δυνατός παίκτης ανδρικού φύλλου και καλύτερος από μια καλύτερη παίκτρια γυναικείου φύλου.

Survivor 2024 13-5 : Η απόσταση και τα σακίδια!

Στο Twitter κυκλοφορεί μία νέα πληροφορία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Σε σχέση με παλαιότερα Survivor, η απόσταση από τον στόχο στο Survivor 2024 είχε διαφορές. Όντως δεν είχε μεγάλη διαφορά η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης. Η φωτογραφία το καταδεικνύει:

Από την άλλη μεριά, η Κατερίνα Δαλάκα είχε ένα σακίδιο παραπάνω. Είναι ένα μικρό αβαντάζ. Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα παιχνίδια μάλλον ξέρουν καλύτερα. Οι πρώτοι είναι που θέλουν να έχουμε ντέρμπι άλλωστε.


Πηγή