Survivor 2024 spoiler 21/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό πόνεσε! Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία


Survivor 2024 spoiler 21/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό πόνεσε! Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 21/05: Αγώνας 3ης ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024 με Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν των Διασήμων, για ακόμα μια φορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Χριστόφορο Ταξίδη να βρεθεί στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, παρότι υπήρχαν κι άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Έτσι ο Χριστόφορος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος, μετά τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τους οποίους περιμένει η Δώρα Νικολή στη τελική μονομαχία, με τη Δώρα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor.

Στα σημερινά, Κόκκινοι και Μπλε βγαίνουν στην αντεπίθεση για να μην βρεθούν σε δύκολη θέση εν όψει της αποχώρησης της Πέμπτης. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει και ποια θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει κάποιον συμπαίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση;

Survivor 2024 spoiler
Μάχη Κόκκινων και Μπλε

Survivor 2024 spoiler 21/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Οι Μαχητές, παρότι έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δείχνουν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά και την προσθήκη της Δώρας Νικολή στη μπλε ομάδα.

Σήμερα λοιπόν έχουν το πάνω χέρι και θα πάρουν τη μεγάλη νίκη. Τώρα ποιος θα είναι υποψήφιος; Μόλις επιβεβαιωθεί το spoiler της ημέρας με τον νικητή της ημέρας τότε θα σας μεταφέρουμε και τον οριστικά 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Πηγή