«Λύγισε» όλο το ίντερνετ με το βίντεο της Ναταλίας Γερμανού: «Μπαμπάκα μου…»


«Λύγισε» όλο το ίντερνετ με το βίντεο της Ναταλίας Γερμανού: «Μπαμπάκα μου…»


Διαφ.


Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Τρίτη 21/5, για την παρουσιάστρια του ALPHA, Ναταλία Γερμανού, καθώς σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός. Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του και έτσι αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για εκείνον.

Δείτε επίσης: «Δεν τους βλέπει» η Ναταλία Γερμανού – Της επιβεβαίωσε τα ευχάριστα ο ALPHA

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, στο προφίλ της ένα βίντεο από μία παλιά του συνέντευξη, όπου μιλούσε για την σημασία της ζωής και χρησιμοποιώντας τα λόγια του θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα με την σειρά της, εκφράζοντας παράλληλα πόσο της λείπει ο μπαμπάς της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της

«Ν αρχίσουμε να ζούμε.. αυτό μετράει τελικά! δεν σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου (Ευχαριστώ την @katerina_vlachou__ για το βιντεάκι)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου 1934 με καταγωγή από τη Λέσβο όπου σε ηλικία οκτώ ετών έβγαλε την πρώτη του εφημερίδα, με τίτλο Όλα για όλους την οποία κυκλοφορούσε σε είκοσι με εικοσιπέντε αντίτυπα και στην οποία η μητέρα του έγραφε το ερωτικό διήγημα.

Μεγάλωσε στα Εξάρχεια και στην Κυψέλη. Πήρε απολυτήριο Γυμνασίου από το Βαρβάκειο. Έγινε πλασιέ υφασμάτων και υπάλληλος λογιστηρίου. Στράφηκε στη δημοσιογραφία, κρατώντας όλα τα κείμενα και διηγήματα που έγραψε σε ηλικία 17 με 26 ετών στο συρτάρι, μέχρι το 1998, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στην τότε Πάντειο Ανωτάτη Σχολή και στη Σχολή Δημοσιογραφίας Όλσον. Μιλούσε αγγλικά και γαλλικά και ήταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Ήταν υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.

Απεβίωσε στα 65 του χρόνια, την Παρασκευή 21 Μαΐου 1999 από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία. Είχε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή τη σύζυγο του, ηθοποιό και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, και την κόρη του (από την πρώτη του σύζυγο, Εριέττα Μαυρουδή), στιχουργό και δημοσιογράφο, Ναταλία Γερμανού.


Πηγή