Κυριάκος Μητσοτάκης: « Επιτέλους έχουμε τα δικά μας» – «Είχαμε ζηλέψει το ΠΑΣΟΚ»


Κυριάκος Μητσοτάκης: « Επιτέλους έχουμε τα δικά μας» – «Είχαμε ζηλέψει το ΠΑΣΟΚ»


Διαφ.


Τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε να κάνει το βίντεο που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 22/5 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με τον Πρωθυπουργό να παραλαμβάνει στα χέρια του τα ειδικά για εκείνον κατασκευασμένα, νέα του παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: «Έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους»: Το Tik Tok του Στέφανου Κασσελάκη με την Φάρλι και η σπόντα στον Μητσοτάκη (video)

Πρόκειται για αθλητικά παπούτσια, άσπρα και μπλε, στα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας, με το logo του κόμματος στο πλάι και μια σόλα με τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού. Κάτι αντίστοιχο με τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός, χαμογελώντας τα δοκιμάζει, δηλώνει πως του αρέσουν πολύ και πως «στην επόμενη περιοδεία, θα κάνουμε θραύση».

Στο βίντεο μάλιστα βλέπουμε τη στιγμή που ο Μητσοτάκης κάνει το γνωστό unboxing του και πραγματικά εντυπωσιάζεται ενώ ομολογεί «Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ. Επιτέλους, έχουμε κι εμείς τα δικά μας». Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεχωρίζει φορώντας το συγκεκριμένο παπούτσι κάτι που θεωρεί ότι θα το ζηλέψει κατά πολύ ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Πηγή