Έγκαιρη προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Όσοι μένετε στην Αττική προσέξτε τα βράδια γιατί σας περιμένουν…»


Έγκαιρη προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Όσοι μένετε στην Αττική προσέξτε τα βράδια γιατί σας περιμένουν…»


Διαφ.


Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης πραγματοποίησε την πρόγνωσή του για το Σαββατοκύριακο και σε αυτή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα φαινόμενα, που θα σημειωθούν στη διάρκεια του διημέρου, αγγίζοντας ενδεχομένως και όσους διαμένουν εντός Αττικής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, άστατες θα είναι στη διάρκεια του Σαββάτου (25/5) οι συνθήκες, με έμφαση στο Ιόνιο και τις ηπειρωτικές περιοχές, με συννεφιές, που κατά τόπου το απόγευμα θα αυξηθούν και θα δώσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξει ηλιοφάνεια με μερικές μόνο νεφώσεις, με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να αναλύει το τι μας περιμένει.

Η εξέλιξη των φαινομένων μέχρι το τέλος του διημέρου

Στην Αττική, όπως επισημαίνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να δούμε μπόρες, με τους ανέμους στα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 30 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα φαινόμενα μπορεί να αποκτήσουν πιο έντονο χαρακτήρα, με τους ανέμους στα 4 μποφόρ και τον υδράργυρο να φτάνει τους 27 βαθμούς.

Την Κυριακή (26/5), οι συνθήκες στην χώρα μας θα είναι παρόμοιες με αυτές της προηγούμενες ημέρες, με τη διαφορά ότι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν οι βοριάδες, που θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή